от exiteyes » Съб Юли 20, 2013 8:50 pm
Нямаш особен избор, всичко се чупи, мисля че си достатъчно време във форума и си видял това онова наоколо.
Quad е почти като mad според моите виждания, може би малко по-лека но на здравина 1 към 1. Всичко зависи от късмета, затова кога ще дойде критичния момент на скапване на шината. Казват че по-хубаво било да сложиш кашкавал на мястото на mad и т.н само, защото са видяли адското пречукване след, което предно колело става за коша. Аз се въргалях с ~30 и ударих трупче, след като се събудих видях, само че гумата беше спукана на 6-7 места, а предното колело си стоеше там непокътнато(за магма става въпрос).
Пак си, мисля че каквото и да вземеш различно от Mach1, за теста, ако си уникален карък ще го осереш за 0 време.
Главините на quad са много хубави и здрави, а ако намериш NS/Dartmoor/Octane one такава с болтове/гайки ще си още по-сигурен и доволен от закрепването към рамката, защото тия QR.. аз им нямам вяра вече.
Най-лесно пречупващите се шини, са шините за dirt jump/street. Може да се каже, че няма човек, който да не е патил от избора си. Купил такава, карал я в гората и подбивките се появяват за отрицателно време.