Вилка за DH ?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Вилка за DH ?

Мнениеот BeSmart » Пет Ное 08, 2013 10:11 am

Търся вилка за дх ! В момента съм с Drag Climber и вилката ми е Marzocchi 22 ( lock-out - го махнах ) Като продам нея средно за 150-160 лева бюджета ми става около 200 ! Лично аз искам да разбера дали вилката от колелото Sprint Blockhead е по-добра от моята тъй като е 160 мм а моята е 130 и ако може да ми дадете линк за тази вилка RST , но не и знам цялото име поне да вида колко г/д струва ... !
Очаквам съвети линкове за вилки и т.н най-вече искам да разбера дали моята или тази на Blockhead RST е по-добра коя от двете а може и да давате линкове за други вилки до около 180 лв и т.н за DH или CrossCountry тъй като са г/д сходни :) :bowdown: :praying: :thanks:
BeSmart

Рейтинг: 1200

Re: Вилка за DH ?

Мнениеот PtD » Пет Ное 08, 2013 11:05 am

Be smart! Няма такова животно като вилка за DH за 200 лева, освен ако по чудо някой иска да прави подаръци и си пусне вилката в "Пазар" на безценица.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Re: Вилка за DH ?

Мнениеот gilb » Пет Ное 08, 2013 11:30 am

Карай си Марзочито и не го сменяй за дърво катo RST!

Както ти отговори PtD,вилка подходяща за тази дисциплина на цена 200 лева трудно ще намериш.
Ако чак толкова искаш голяма вилка съветвам те да поспестяваш (сега покрай Коледа,Нова година) и да събереш още толкова. :agree:
Има доста запазени вилки по 400 лева в пазара от рода на Rock Shox Domain.

BeSmart написа:за DH или CrossCountry тъй като са г/д сходни
да знаеш,че това никак не е вярно. :) Щом планинското колоездене те влече и ти е интересно,седни и прочети малко за какво иде реч.
Информация можеш да намериш тук viewforum.php?f=14 има толкова много теми,че се съмнявам да ти хрумне въпрос по който да не е писано поне по два пъти.

Поздрави! :beer:
:turtle:
Аватар
gilb

Рейтинг: 1841

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд