от zozo » Нед Ное 17, 2013 8:23 pm
Аз пък ще кажа +1 за дорадото. Според мен е доста по отзивчив на дребни неравности от фокса, който има навика да си губи чувствителността при подобни условия. Също така + за направата на дорадото, което е изцяло с метални части в хидравликата. Фокса е доста по-"корав", в смисъл суче се по-малко, но за мен това не е положителна черта. Поради тази му коравост, доста вибрации се пренасят през вилката и респективно до кормилото -> ръцете. Смятам, че е прекалено вкоравен и ако беше малко по-пластичен щеше да е доста по-добре. Дорадото като цяло е доста по-приятна вилка за каране, но е по-висока и трябва да го имаш предвид (не че е голяма разликата). Която и вилка да избереш няма да съжаляваш - и двете са много добре работещи и здрави. Горе-долу това е от мен и преди да сте ме нападнали - да карал съм ги и двете. Поздрави!
П.П. Можеш да спестиш някой лев ако си вземеш дорадо експерт - идентична вилка с дорадо про, но малко по-тежка (използвали са различна сплав алуминий). Ако не гониш тегло е добър вариант.