Видях, че са писали по почти теми като тази, но все се обсъжда дартмуур хорнит или нс сърдж, а аз всъщност не искам cr-mo рамка, защото ръждясват и искам някое и друго мнение за рамка. Доколкото алуминия, по възможност да е 7001+, щото четох, че е по-качествено.
Над 170см съм и тежа около 50кг и нещо.
Не знам дали има значение да споменавам, но вилката най-вероятно няма да е въздушна и ще тежи следователно ~2-3кг.
Междо другото не се тъжете да споделяте комбинации от вилка + рамка, дори да предложите някоя вилка не бих се не радвал
Та, както казах бюджета ми за рамка е най-най-много 400лв, пък ако ще е някоя за 450, но наистина да си струва парите - ок ( моля въздържайте се все пак от съвети за повече от 300-400лв ). За вилката най-най-много 800лв - втора ръка ще да е идеална, но разбира се 180ход+
Просто ще строиме колело тука с моите авери 2600лв и тъй като рамката и вилката са най-важни - почвам с тях па после ще напасвам спирачки и това-онова.
Ииии, да. Не ги жалете съветите, все пак сега си му е времето да моля съвети за проекта си.
П.П. Моля обърнете внимание на "най-най" частите от поста ми. С 2600лв искам колело - не рамка, вилка и боклуци ^^