Тоя Suntour по абсолютно никакъв начин не е вилка за спускане. Това е нисък клас компонент, който няма да ти свърши работа за каквато и да е представата ти за спускане.
За тези пари, които имаш като бюджет, можеш да намериш нещо сносно единствено и само 2ра ръка и то определено няма да е вилка за спускане в истинския смисъл на термина.
Карал съм Scott Voltage с вилка със 140мм ход и имаше адекватна геометрия, която дори ми позволяваше да я ползвам за XC, но според мен това е горе-долу пределната дължина, след която едно на ръка, че ще се скапе геометрията и второ, че може да се разполови на някое скокче. Рамката е много здрава и много хора са карали дори с вилки с ход 180мм (всъщност става дума за YZ0, която е по-здрава), но това не означава, че е проектирана за тази цел.
Търси вилка 130-140мм ход (150мм абсолютен предел) 2ра ръка. Хубави вилки, които с малко повече късмет можеш да намериш за 300-350лв, са някой по-старичък Fox 32 140mm (Float, Vanilla), Marzocchi AM, Marzocchi Z1, Rock Shox Pike и подобни в този клас. И знай, че това не са вилки за спускане, но определено са в пъти по-работещи и надеждни от вилката от твоя линк.