Избор на ризница

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на ризница

Мнениеот marto_bikeara » Нед Мар 30, 2014 8:40 pm

Добър ден!
Моля да ми препоръчате някаква хубава ризница и желанието ми е да бъде удобна и по възможност да се облича и съблича лесно.Ако може да е като жилетка с цип или някакъв друг тип захващане,смисъл да мога да я разкопчая,облека и закопчая.Също така да е нова и да е в магазин в България.Цената не е от голямо значение,защото все пак живота е по-важен.
Благодаря предварително!
marto_bikeara

Рейтинг: 1225

Re: Избор на ризница

Мнениеот KristiqnK » Пон Мар 31, 2014 8:24 am

Здравей! :)
И аз карам без ризница в момента, тези дни се бях замислил дали да не взема ето тази: http://store.trueriders.bg/bronja-alpin ... acket.html
Изглежда доста добра, само налакътниците не знам дали няма да и се смъкват, но не мога да кажа нещо повече защото не съм я обличал или карал с тази за да ти кажа точно мнение. :beer:
"Ти виждаш нещата и питаш "Защо?". Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "Защо не?""
Джордж Бърнард Шоу
KristiqnK

Рейтинг: 1258

Re: Избор на ризница

Мнениеот marto_bikeara » Пон Мар 31, 2014 9:59 pm

Ми гледах я тази,но един приятел си беше взел ризница за 90 лв с много по-голяма протекция на ръцете.Ще трябва да обиколя по-големите магазини да видя какво се предлага.Насочил съм се към нещо 200-300 лв,пък ще видя с какво ще се сдобия :beer: .Другата седмица вереоятно ще си направя една разходка из магазините и ще напиша какво съм направил.Отворен съм за още предложения все пак :beer:
marto_bikeara

Рейтинг: 1225

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд