"Монтажа е висок клас Shimano Deore"
Grifono написа:Най-добре един FOX RC4 ако е Factory Series с Kashima не му се чуди .
Поздрави
"Монтажа е висок клас Shimano Deore"
Grifono написа:Предимствата са доста на FOX RC 4
Добра работа с доста настройки .
Low/High Speed Compression , Buttom Out Control , Rebound
И в нета има доста писано за този шок като цяло доста хора карат с FOX шокове.
Теглото не е толкова от значение при дисциплината спускане , по е важна здравината , защото натоварването е наи-голямо като цяло.
За Gambler FOX най ще му пасне.
Аз съм собственик на Gambler и го карам с FOX който обмислям скоро да го сменя с RC4
crossenduro2 написа:Имах роко wc 2010(пружинен) и сега карам Roco WC 2011 Air, мога да кажа, че и двата шока са перфектни, но пак зависи от рамката! Сегашното ми Роко се настройва много лесно, има доста настройки, сравнение със други шокове от този клас е доста отзивчив на малките неравности! И не на последно място, лек е!
Grifono написа:Предимствата са доста на FOX RC 4
Добра работа с доста настройки .
Low/High Speed Compression , Buttom Out Control , Rebound
И в нета има доста писано за този шок като цяло доста хора карат с FOX шокове.
Теглото не е толкова от значение при дисциплината спускане , по е важна здравината , защото натоварването е наи-голямо като цяло.
За Gambler FOX най ще му пасне.
Аз съм собственик на Gambler и го карам с FOX който обмислям скоро да го сменя с RC4
alek24 написа:crossenduro2 написа:Имах роко wc 2010(пружинен) и сега карам Roco WC 2011 Air, мога да кажа, че и двата шока са перфектни, но пак зависи от рамката! Сегашното ми Роко се настройва много лесно, има доста настройки, сравнение със други шокове от този клас е доста отзивчив на малките неравности! И не на последно място, лек е!
купих си рамка със Roko но пружината е 300 либри и си дадох колелото на ремонт и те ми поръчаха някаква пружина но вече месец я няма търсих и аз но нямаше пружина за моя шок имаше но на други шокове и се чудя дали другите пружини ще ми станат на моя шок ако знаете дали ще станат или не ми пишете а ако имате и за продан може да се разбереммерси предварително
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта