Whisper написа:Да, до 140 ще е добре. И гледай повече филми, как се правят дропове, как се преминават отвеси, важна е техниката на каране. С добра техника получаваш макс. удоволствие, по-малко умора и пазиш колелото.
Whisper написа:Аз карам С-1, направено за това, което ти искаш. Ползвам го и за Dirt и за Freeride от близо три години.
Сложил съм вилка Marzocchi 55r - 180мм за 700 лв.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Whisper написа:Под "усукване" се разбира изкривяване на рамката предимно в задната част. Може да се получи след някой голям "дроп", приземяване настрани, падане и удар на рамката в дърво. Който е усуквал рамка - да каже, как е станало при него. Аз лично досега такова нещо не съм виждал.
Whisper написа:Карай го и му се радвай ))
А за усукването - и при мен съм забелязал при рязко влизане в завой, вираж, лягане и т.н. понякога гумата се допира в рамката. Случва се, когато съм с "голямата гума" "Big Betty" - 2.40. При нея остава много малко разстояние между гумата и рамката. С гума 2.25 не се случва подобно нещо. Може би една задна главина с проходна ос ще помогне, защото всичко участва в "усукването": рамка, капла, спици, главина...
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта