konopr написа:не знам кое е по-добро от трите, но един приятел кара WC не знам от коя година като модел, което е карано към 9 години, без много профилактика, усуквано е, после изправяно и пак е в перфектна форма сега
breaker написа:konopr написа:не знам кое е по-добро от трите, но един приятел кара WC не знам от коя година като модел, което е карано към 9 години, без много профилактика, усуквано е, после изправяно и пак е в перфектна форма сега
WC е най-хубавото, най-лекото и най-скъпото. То има настройки- mission control ( high speed compression, low speed compression, gate)+2 рибаунда+solo air. Мисля, че имаше и още една за bottom out, но не се сещам. http://www.sram.com/rockshox/products/b ... erm-id/113. Race е най-базовият Boxxer и има само Low speed compresson. Не знам на автора за какво му е такава вилка, като няма да може да се оправи с нея...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
,мерси за отговорите ,значи да се насоча към WC , а Теам като работа?Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта