от exiteyes » Пон Фев 04, 2013 12:21 pm
Най-съществената разлика във вилките е годината на производство.. оттам тръгваше и моята дилема. На скоро бях пред същия въпрос.
Помисли си каква вилка искаш, домейн и по специално такъв, какъвто не е минал профилактика за смяна на масло и т.н от скоро е адско дърво. Специално твоя избор е 302 който даже е лишен от компресия.. гадост. Плюса е, че е по нов като година производство но само до там. Има някоя и друга резервна част за него в България, това също е плюс. Ноо, работата не ми харесва грам(като говоря за тест на 318) .. като цяло боса вилка, само рибаунд.
Marzocchi vf2 - хм хубава вилка. Работата им е доста.. как да го кажа, за първи път се качих на Италианско марзочи, когато купих моята. Може да прозвучи гадно за Rock shox феновете но работата е коренно различна спрямо тях в добрия смисъл на думата. Проблема е, че трудно се намират резервени части от България. Не забравяй и, че е 06' година производство но пък ако всичко е запазено вилката е безсмъртна. Същото важи и за теглото, на домейна не знам как върви но тази е 3200гр. Като цяло ако Marzocchi-то е запазено бих избрал него, макар и да е по старичко работата им е превъзходна. По-честа профилактика би била чудесна услуга за такъв тип вилка. Ако продавача на цокито е сериозен и не лъже то това би бил един прекрасен избор за вилка за който няма да съжеляваш.