П.С. мисля че се подразбира че ще се кара DH/FR

msniki написа:Примерно марзочи, манитоу също има добри оферти около 500-600 лв.
hrisko написа:msniki написа:Примерно марзочи, манитоу също има добри оферти около 500-600 лв.
гледам за 888 , но не намирам хубави обявииначе от двете обяви сякаш клоня повече към боксера , ама не е сервизиран и малко ме притеснява това
msniki написа:hrisko написа:msniki написа:Примерно марзочи, манитоу също има добри оферти около 500-600 лв.
гледам за 888 , но не намирам хубави обявииначе от двете обяви сякаш клоня повече към боксера , ама не е сервизиран и малко ме притеснява това
Какво имаш предвид под "хубави обяви " ?
hrisko написа:msniki написа:hrisko написа:msniki написа:Примерно марзочи, манитоу също има добри оферти около 500-600 лв.
Какво имаш предвид под "хубави обяви " ?
еми без проблеми и наранявания по стеншаните , даже мисля че гледах една на която продавача беше обявил че сълзи от левия ботуш и трябва да се оправя ( евала на момчето че си казва всичко както си е )
hrisko написа:Излезна ми една оферта и за Marzocchi Bomber 888 , 2010 година , патрон за вьздух , ребаунд , компресия , прелоуд . Цената е даже по-ниска от тази боксера и домейна . Вие какво мислите ?
msniki написа:hrisko написа:Зависи обаче какъв е патрона, понеже при Марзочи винаги има някаква система в този патрон.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта