Timetoride написа:но пък е доста твърда и работи без аболютно никакъв саг..
moridinbg написа:Timetoride написа:но пък е доста твърда и работи без аболютно никакъв саг..
Очевидно не е настроена за теб и е излишно да събираш впечатления, докато не сложиш пружина отговаряща за твоите килограми.
atanas georgiev написа:moridinbg написа:Timetoride написа:но пък е доста твърда и работи без аболютно никакъв саг..
Очевидно не е настроена за теб и е излишно да събираш впечатления, докато не сложиш пружина отговаряща за твоите килограми.
аз съм 60 килограма на xcr c lokaut каква пружина да сложа.
Timetoride написа:Здравейте, в момента карам еднокоронна вилка (66) и съм много доволен, но се чудя дали да не мина на двукоронна, както правят повечето, които карат спускане. Сега тествам боксер р2ц2 и като работа има някои неща които ми харесват и 5 пъти повече, които не ми харесват. Допада ми, че някакси гази по-стабилно и сякаш не се удря(на усет) докато убира неравностите, но пък е доста твърда и работи без аболютно никакъв саг.. Та въпроса ми е, какво би ми дала двукоронната вилка спрямо еднокоронната? Хода на 66ците ми е предостатъчен, големия ход не е кой знае какъв + за мен.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта