DUROLUX VS DOMAIN 318

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

DUROLUX VS DOMAIN 318

Мнениеот Back_Machinen69 » Пет Авг 29, 2014 1:59 am

Здравейте! Пред голяма дилема съм и искам да попитам за вашето мнение коя от 2-те вилки да избера. Duro-то е с пружина от боксер доста запазено ми изглежда, Domain-а също е запазен обаче не му работят настройките защото имаше проблем някакъв (утре ще поразпитам). Разликата между тях е 40 кинта (дурото е по-евтино). Коя от 2-те вилки си струва повече парите ?? :dontknow:
Back_Machinen69

Рейтинг: 1176

Re: DUROLUX VS DOMAIN 318

Мнениеот msniki » Пет Авг 29, 2014 9:00 am

Тези тунинг-и с пружина от Боксер нищо не променят. Дори да е станала пружината ход-а на вилката е същия.
Иначе зависи ако е най новия дуролукс това е избора.
Много добри отзиви четох за последния дуролукс, сънтур са вдигнали доста нивото.
Ако не е, Домейн-а е избора.
Но една забележка, ако е домейн, трябва да се сервизира с доста грес за да работи прилично.
Защото домейн-а от към работа и от към компресия специално превъзхожда дурото.
На малки нераности малко куца домейн-а поради факта че не е отворена маслена баня, повечко грес решава проблема. (на мен ми прави впечатление, доста хора им убягва този факт)
Освен това домейн-а задължително трябва се сервизира ако е оригиналното масло, дори нов да е.
Понеже Рок шок слагат по малко грес и масло във вилките си. Поне така сервизирах няколко домейн-а, изуми ме този факт.
От към Работа най новия дуролукс превъзхожда домейн-а. Ако не е , домейн-а превъзхожда дурото.
:dontknow:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот Back_Machinen69 » Пет Авг 29, 2014 12:03 pm

А една сервизация колко струва ?
Back_Machinen69

Мнениеот Back_Machinen69 » Пет Авг 29, 2014 1:21 pm

Проблема на домейна е, че му беше сцепен ботуша. Дуро-то е миналогодишния модел. Сега коя от 2-те да избера :dontknow: :D
Back_Machinen69

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд