Може с части 2-ра ръка !
Колелото трябва да е за дх

от каде мога да го взема това Фактори*BikeR*0*0*7 написа:Dragomir Factory DH+888 и другите части ти си избираш но според мен тази рамка е мн хубава.Успех с покупката!![]()
x-games360 написа:от каде мога да го взема това Фактори
nikudini написа:Недей да се прецакваш с Фактори! По-добре си вземи един РАМ, има го вариянта ДНх за 3800лв, но ако са ти много си вземи да речем вилката или шока втора ръка.
НО НЕДЕЙ ДА СЕ ПРЕЦАКВАШ С ФАКТОРИ! ! !
x-games360 написа:ти чел ли си по нагорепише 3000 лв не 5000 сабрал съм 2500 и мога да събера още 500 !
caspar написа:...Първите двама от националния с какво карат....
TheUndertaker написа:Нещо което за мен си струва парите
Росене спри се бре човек, хубаво човека ръси простотии ма нали не искаш някой по разбиращ от колела да каже какво НЕ МУ е на Факторито. Не че виждам свястна "БГ" рамка която да ме удовлетворява мен лично ... но аз не съм от масите.
Teodor40 написа:TheUndertaker написа:....
... Искам само една...
Teodor40 написа:Никъде не написа за каква рамка говориш и дали е била нова. А относно чупенето и аз не бях виждал чисто нова 729 с ДТ спици да се спраска така брутално, но... говорим за един и същи карач нали
Teodor40 написа:Искам да ми кажеш една единствена рамка, която наистина става за спускане и е на цена приблизително околко 980лв, които стува факторито. Искам само една.
И да допълня, че на факторито гаранцията я уважават, а вземеш ли си рамка от чужбина има голяма вероятност да получиш нещо, дето е дефектно и няма връщане бате.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта