kotka12 написа:Пешо, казано честно
нямам представа какво те притеснява в лагерите
но непрекъснатата седалкова тръба е огромен плюс
за фрирайд колело
GECKO написа:Аз бих пробвал Mongoose-а, изглежда читаво замислено окачване и е доста различно. Според мен си струва. Седалковата тръба няма да е толкова проблемна с телескопичното колче.
Rancid написа:Иначе монгуза струва към 1800 долара,да се надяваме че момчетата от байкцентъра ще ми предложат коректна цена.(ако изобщо успеят да внесат).
Rancid написа:Edit:Само рамка не ме интересува,цяло колело ми трябва.
HepBeH_XaMcTep написа:Rancid написа:Edit:Само рамка не ме интересува,цяло колело ми трябва.
ъъъъ
Можеше с това да започнеш!
Става въпрос за цял байк това по-горе!
По темата... - Ибей... от байк центъра.... няма да ти доакрат само рамка.
Rancid написа:@stroker
Предложи нещо конкретно,защото аз не мога да се сетя какво чак толкова мога да сглобя с 3 хилядарки.
spirit написа:Това всичкото с ибей звучи много хубаво ,но не е съвсем така.Защото аз точно така си купих от там марцоки джуниър т ,което като дойде тука се оказа ,че има луфт и насича .А то беше ново ,което ме навежда на мисълта ,че е било просто гадна партида и за това беше и на смешна цена ,но никой не ти го казва това , докато не разбереш сам и е вечепрекалено късно. И ако се окаже така примерно с рамката ,че и има нещо ?Нищо неможе да се направи ,просто му даваш минис на селъра и се оправяш с прецанаканта рамка.
Айде успех и внимавай с онлайн покупките.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта