gurga4a написа:Еми... За хубава мека рамка за 250лв забрави. Удачен вариант е да си вземеш една хубава твърда рамка, на която да се учиш и да събираш пари за по-натам за хубава мека рамка. Според мен така би било най-добре.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
mach1_mad написа:аз пък смятам че ако човека е 50-60 килограма и сложи на един "дъ бомб" добри компоненти ..... ще си се спуска на воля .
Кога за последно си виждал Бомба?did написа:mach1_mad написа:аз пък смятам че ако човека е 50-60 килограма и сложи на един "дъ бомб" добри компоненти ..... ще си се спуска на воля .
ама да, разбира се! как не се сетихме?!? та да имаш колело, тежко почти колкото тебе, сигурно е невероятно предимство при спускането.
tailor написа:Кога за последно си виждал Бомба?
Въобще не твърдя че е върха на велосипедната технология, но рамката тежи около 4 кг, а целия велосипед около 20.
За това си прав, но Downhill с твърда рамка? - по добре го кръсти DJ или 4Xdid написа:tailor написа:Кога за последно си виждал Бомба?
Въобще не твърдя че е върха на велосипедната технология, но рамката тежи около 4 кг, а целия велосипед около 20.
Ако детето ти тежи 50 кг, би ли му препоръчал велосипед около 20 кг, при положение, че в същия ценови клас може да си вземе нещо с поне 5-6 кила по-леко и твърдо, т.е. по-добро за учене?
Човекът написа:
"Значи нямам никакъв опит в планинското колоездене затова се допитвам до вас
Какво колело ще е по-добре да си взема : с мека рамка или с твърда рамка"
И ти си склонен да му препоръчаш Бомба, за да прави тепърва техника в планинското колоездене???
Е, точно това е начина да се откажат децата от планинското колоездене.
spinsession написа:@torbalan4o: едно добро,зряло решение
Ти май екстраполираш спора за стила АМ. Като категоризираш DH като тип продукти :]tailor написа:За това си прав, но Downhill с твърда рамка? - по добре го кръсти DJ или 4X
Antares написа:Може да благодарите на airborneone - той ме светна. А в самите филмчета има неща, които определено щяха да ми костват доста време, за да науча сам :]
nikityy9 написа:абе за 250лв рамка мека би трябвало Ф4м но е малко заухава рамката такаче най-добре твурдак рамка виж между Drag Climber , Ram Ht1 ili Ht2 i Dragomir C2 само че за Ц2 си досабери още малко ако ти хареса
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта