Също си мислих да сменя спирачките с Code 5(карам с такива и съм доволен) и гумите с Хай Ролер 2,5.
Предварително благодара за всички отговори!
Nymphetamine написа:И с какво Domain-а отстъпва на Boxxer-a?
HepBeH_XaMcTep написа: Domain-a e Pike на стероиди...
Ако ще караш само надолу - скачай на боксьора....
в последствие би могъл да се ъпгрейдне до Тийм...
GECKO написа:Boxxer Race можеш да надградиш до Team но от Domain... ::
URNEST написа:GECKO написа:Boxxer Race можеш да надградиш до Team но от Domain... ::
А дали Domain може да надгради с Mission...![]()
В случая така и така се е отворила дума какво помага този Integrated SpeedStack при Domain? Данеби и тук да ги има онези шайбички както при Team?
URNEST написа:Ами аз го погледнах просто по пътя на логиката - 160мм ход, 35мм тръби, което се препокрива с Lyrik. Освен това Lyrik също се предлага с Motion Control IS, което ме кара да си мисля, че са взаимно съвместими.
Пък и така и така се е отворило дума, нека отдадем дума и на новия "black box" или ново поколение "Boxxer"-и с 35мм тръби и Mission Control.
Айде спирам с
Nymphetamine написа:А, и не знам за кво беше минуса, ма аре, здраве да е...
flex написа:Не е зле да провериш рамката с колко максимално допустим ход отпред може да се кара. При стария ФР беше с максимално допустим ход 180мм отпред, не е зле да попиташ за новия как стоят нещата и тогава да мислиш за вилка. Това играе роля при гаранционните условия а и по-важно - здравето ти.
sando g написа:Вариант Тотем Коил?
пп.Ако някой ми каже горе-долу колко пари е няма да е лошо! Мерси предварително
gjfts написа:sando g написа:Вариант Тотем Коил?
пп.Ако някой ми каже горе-долу колко пари е няма да е лошо! Мерси предварително
абе забрави тотема не ти трябва
sando g написа:Добре де кажете ми моля ви се...не се карайте, а ми дайте акъл
HepBeH_XaMcTep написа:sando g написа:Добре де кажете ми моля ви се...не се карайте, а ми дайте акъл
Ако имаш пари - скачай директно на ТОТем, без да му мислиш.....
Но е малко по-капризна от към поддръжка!
airborneone написа:За чист дх 2та сантиметра са от голямо значение.
RAM-FR написа:На същото мнение съм ... карах Тотем ..... Мишан контрол РЛЗ .... нищо общо с моушън контрола... айде по-скоро да пъскат мишан за боксертова ще е върха просто
zero knowledge написа:airborneone написа:За чист дх 2та сантиметра са от голямо значение.
Не бих се съгласил, поне за разликата 180-200. Showa вилките на Хонда бяха на 180мм ход, а някои големи имена си карат фоксовете на 7" или 7.5" ... та въпрос е и на вкус, и на геометрия.
airborneone написа:НЕ гледай на отговорите като на лични обиди към вилката ти.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта