dh-rezachka написа:Johnny Bravo е предназначена за дърт и стрийт,не заблуждавай човека.От всичките рамки,които си изброил,клаймъра ще е най-подходяща за това което си решил да караш,използвай и търсачката,ще ти помогне.Успех с избора.
SPR Entertain може да си вземеш (ест. втора ръка) ,на пазара мисля ,че имаше две даже. Като геометрия е добра ,малко къса ,но с приятен челен ъгъл при вилка 140-150мм(мисля ,че я даваха до 160мм)! Имал съм възможност малко да я покарам и и според мен не може да се мери с Клайбър ,още повече с неудобната Ц2!arney написа:Някакви други идеи ?
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:Scott YZ 0/1/2, Ram HT2 като скота търси втора ръка
otka4al4o написа:Scott YZ 0 втора ръка
biker-kj написа:SPR Entertain може да си вземеш (ест. втора ръка) ,на пазара мисля ,че имаше две даже.
storm написа:Subject: Sprint Blockheadаз карам тази рамка от скоро ( 1 месец ) и я карах с вилка XCR 120mm ама взе , че даде фира от малко по-злобно скокче и такаче от рамката съм много доволен закупих я от maxcom Пловдив за 99 лв.![]()
Кое дало Фира![]()
![]()
![]()
Вилката се счупи при короната, а рамката я спуках при челото и при ушите за дисковата
MauiWowie написа:Приятелю, попреговори малко, прочети си букварчетата и тогава се изкажи подготвен в този или в някой друг форум но недей да говорш наизуст и най вече глупости. Да не говорим пък че Клаймера е подходящ за фр и спускане колкото твоя коментар е полезен за момчето което си зададе въпроса
.
Забавен ! arney написа:Какво мислите за http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 241&lang=2
Реших да надвиша бюджета и да взема нещо по-добро. Ако може да ми разясните за yz 0,1,2 колко пари на коя къде и е слабото място и колко тежат примерно ,ще съм Ви много благодарен.
arney написа:Какво мислите за http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 241&lang=2
Реших да надвиша бюджета и да взема нещо по-добро. Ако може да ми разясните за yz 0,1,2 колко пари на коя къде и е слабото място и колко тежат примерно ,ще съм Ви много благодарен.
MauiWowie написа:otka4al4o написа:Scott YZ 0/1/2, Ram HT2 като скота търси втора ръка
Нито едно от предложенията ти не е предназначено за голяма вилка. arney@ Други идеи за до 250 лв едва ли ще намериш освен ако не се оглеждаш за нещо на старо тук или в ибейове и темподобни страници.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
arney написа:Дайте цена на yz 0 / 1 или NS.
biker-kj написа:ПС. Мен ако питаш за бюджетно решение събери 400лв и Велоса ще ти разглобят един Кор(Сърдж)!
hitar_potar написа:направо вземи клаймъра с чашки - стига после стержена да е с подходящата големина - 1 1/8 - няма да имаш никакви проблеми.
EccentricMOTION написа:Моето лично мнение е, щом търсиш твърда рамка - това да е Скотт.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта