искам сащо да попитам каква точно е системата на Marzocchi 55 R 09 защото ва някои саитове пише че има прожина а в дроги не пише.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Преди време се интересувах точно от модела 55, всичко що изчетох из интернет(главно чуждестранни сайтове) сочеше към едно единствено заключение... 55 серията съксва от всякъде.
.http://www.sram.com/node/168/brand/rockshox/src/cat - ето този през ибей ще ти излезне някъде към 600-650 ЛЕВА не са малко ,но спямо българсиките цени ще ти останат даже за хубава главина ivo_lp написа:в началото и аз се спрях на domaina но в последствие разбрах че щте ми е твард за моите кила и за тожа пуснах темата
а от каде мога да намеря меки прожини
..ЛаR G.. написа:Ivo_lp последните години стана много голяма бангия,ако мога така да се изразя!!
YouAreDeaD написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=41012 за $312 долора... кво още искаш.Това е идеална оферта
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:YouAreDeaD написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=41012 за $312 долора... кво още искаш.Това е идеална оферта
Може би 1.125" стержен
ivo_lp написа:защо може би 1.125" стержен нещто не схващтам стержена му нали си е за over size чело
Ozzie написа:ivo_lp написа:защо може би 1.125" стержен нещто не схващтам стержена му нали си е за over size чело
'ма не е
OnePointFive или 1.5"
Krismars ти го е рекъл хубаво
niki1 написа:Взимай Домейна супер вилка ,горещо ти я препорьчвам просто в класа си няма равна![]()
PRobably написа:niki1 написа:Взимай Домейна супер вилка ,горещо ти я препорьчвам просто в класа си няма равна![]()
Прав си,ама като няма пружина за неговите килограми,какво да прави?
PRobably написа:Няма достатчно мека пружина за твойте килограми,ако бях на твое място бих се насочил към въздъшна вилка.
ivo_lp написа:PRobably написа:Няма достатчно мека пружина за твойте килограми,ако бях на твое място бих се насочил към въздъшна вилка.
ами незнам към каква въздушна да се насоча тя 55 е вазду6на ама не са хубави отзижите за нея
biker_bg написа:ivo_lp написа:PRobably написа:Няма достатчно мека пружина за твойте килограми,ако бях на твое място бих се насочил към въздъшна вилка.
ами незнам към каква въздушна да се насоча тя 55 е вазду6на ама не са хубави отзижите за нея
Ти май вече си решил 55 да взимаш.Май си пуснал темата да видиш какво ще ти кажат,останал си недоволен и сега не си съгласен,ми добре вземи 55 и ще те чакаме поредната тема "Проблем с вилка плс хелп" !!!!
п.п 55 серията е за АМ.ще ти кажа само good luck !
М/д мислил ли си за Marzocchi z1 ?
ivo_lp написа:Ще си взимам вилка аз сам 47 кг...
biker-kj написа:Най-меката ще му е добре!
bozidar написа:..ЛаR G.. написа:Ivo_lp последните години стана много голяма бангия,ако мога така да се изразя!!
Последните години!?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта