септември месец се сдобих с първото ми сериозно колело - Specialized SX trail II 06, понеже тогава не останаха пари за хубава вилка взех Дуро Фр. Сега вече бюджета ми позволява закупуването на качествена такава и се допитвам до вас. Стила който карам не бих го нарекъл ДХ, понеже съм сравнително нов в този спорт (от година и няколко месеца го практикувам), но най-много ме влече спускането, макар че и въздушните изпълнениа не са малко (дропове до 2м). Избора си го спрях между тези четири амортисьора:
Fox 36 RC2 09-теглото е много ниско, а от към работа съм чувал много добри отзиви за него,но мисля че това е вилка за AM
Marzocchi 66 RC3 09-тежко, но работи много добре. Ако ще е това, ще се поръчва от CRC, но там незнам как стоят нещата с гаранциите, а пък не са малко пукащите броики и си е въпрос на късмет.
Totem Coil 2010-чувал съм оплаквания от течове от старите модели и незнам дали са ги оправили.
BoXXer Team-от към работа и настроики само хубави неща съм чувал, но може би ще бъде голяма за рамката
Висок съм 1.80 и тежа 70 килограма.