Joker_Here написа:Имаше една оферта в пазара,за Кона Стаб Суприм,за 3500.. Ако бях на теб зимам веднага..
Joker_Here написа:Офертата за Гиганта повече си я бива,за останалите пари може да си земеш нов Боксер Уърлд Къп !!
wannabbe написа:Сядал съм на тази рамка и изобщо не работи яко
Night_Falcon написа:wannabbe написа:Сядал съм на тази рамка и изобщо не работи яко
Oтдавна не се бях смял така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wannabbe написа:. ....Сядал съм на тази рамка и изобщо не работи яко..
Editor написа:wannabbe написа:. ....Сядал съм на тази рамка и изобщо не работи яко..
Ти трябва да си от ония..... Талантите!
Аз пък съм карал такъв 7 месеца преди да си взема Демо и трябва да ти кажа,че рамката е УНИКАЛНА.
wannabbe написа:Editor написа:wannabbe написа:. ....Сядал съм на тази рамка и изобщо не работи яко..
Ти трябва да си от ония..... Талантите!
Аз пък съм карал такъв 7 месеца преди да си взема Демо и трябва да ти кажа,че рамката е УНИКАЛНА.
Ама си го взе нали?! My point exactly!
И няма нищо смешно. Рамката си е куца.
И кой малък *ей ми сложи тоя минус, след като всъщност съм дал съвет на момчето, който е ще му бъде от полза!?
hitar_potar написа:Joker_Here написа:Офертата за Гиганта повече си я бива,за останалите пари може да си земеш нов Боксер Уърлд Къп !!
може нъцки.какъв е тоя боксер WC за 1200лв? не е със сигурност 2010, по-дърт ще да е.
HighFlyer331 написа:В момента биг хита е 3600,обаче ми се струва че искам по добро окачване отзаде,и малко повече ход отпреде.Мисля наистина да изчакам зимните намаления,защото в момента в байк центъра ако не се лъжа ДЕМО 8 само рамката е 1200 кинта.Ако падне (и да не падне) цената и примерно на 1000 та дори и на 1100,мисля да се поинтересувам колко ще излезе на тая рамка да сложат примерно окомплектовката на гамблера.Незнам,не вярвам да излезе повече от 4 бона.Има време все пак и нищо не се знае и кво може да излезе.
daf4ov написа:Брей вече всичко под 2010 е дърто...
dEcLiNe написа:Да, тежка е, а окачването е доста по-куцо от това на Big Hit-a.FSR!
HighFlyer331 написа:да поясна,аз за първи път ще се качвам на меко и ми трябва нещо,което наистина да е сносно,тежичка....Вие как мислите?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта