shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
Night-Power написа:едно хубаво спускане на витоша.
Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече,
Ще слагаш вилка с 140-150мм ход.EccentricMOTION написа:ПП. рамката предполагам ти е P2?
BurNiNg_IcE написа:Има много грешни неща в тая тема дето немога ги осмисля.
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
SeSSion написа:Night-Power написа:едно хубаво спускане на витоша.
Да, а ако искаш да се спускаш на други места ще трябва да сменяш вилката. Така ли?
dinobot написа:Точно от "хардрок" е рамката, но наистина ли оказва такова влияние че е 19'', все пак, няма да правя чак такова яко спусканеи извинявайте за раздела, просто мисля ,че тук хората ще могат по адекватно да ми отговорят!
Jumpup написа:Приятел това е твойта вилка http://industrial-bg.com/bg/products.ht ... gory_id=29 от близо три месеца карам твърдака с нея скачам, пускам работи фантастично, а за цената на нов фокс просто няма да намериш нищо по евтино за момента в България. И мен съветваха да взема дуро с 130 мм. ход или тора прецених да дам някой лев отгоре, но да се обзаведа с нещо наистина качествено и класно. В опаковката имаш и още една пружина за смяна с различна твърдост. Аз съм тежък около 69 кг. и фабрично поставената ми е идеална. Настройките на вилката работят безотказно имаш ``ребаунд`` и ``прелоуд``. Купувай Ванилата няма да згрешиш.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта