Race Face Ride DH или Truvativ Hussefelt

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Race Face Ride DH или Truvativ Hussefelt

Мнениеот aceto » Вто Май 17, 2011 9:49 pm

Добър ден.
Имам една дилема между курбели и бих искал да ми дадете съвет, за да мога да избера по- доброто.
Колебая се между Race Face Ride DH и Truvativ Hussefelt.
Ако имате и други предложения в този ценови диапазон бих ги приел на драго сърце с придружена аргументация за качеството им.
Благодаря предварително.
aceto

Рейтинг: 1365

Re: Race Face DH или Truvativ Hussefelt

Мнениеот Fanatico » Вто Май 17, 2011 10:06 pm

Race Face Ride DH
Страхотни курбели. Притежавам такива от доста време вече, не съм особено лек, както и особено нисък, но никога не са ме разочаровали. Не се сещам в момента за минуси, просто няма да сгрешиш, ако ги избереш. Едната причина за избора ми беше повече от перфектната цена, която хванах, а другата - на цвят са сиви и нямат признаци за изтъркване, каквото съм забелязал при черните Hussefelt-и. Все пак, не мога да дам подобно твърдение за черните Race Face или белите Hussefelt, понеже не съм ползвал. По спомен, комплекта тежи около 1100г, което е по-малко от Hussefelt.
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Re: Race Face Ride DH или Truvativ Hussefelt

Мнениеот aganjaholic » Сря Май 18, 2011 11:19 am

Аз също карам с Race Face-a. Нямат грешка просто и наистина покритието им е доста по-добро от тези на Truvativ. Изглеждат доста по-добре и миля, че са доста по-здрави. Блъскал съм ги доста и освен драскотини друго не им става. Така, че взимай ги и не го мисли. Ами се кефи! :D
Аватар
aganjaholic

Рейтинг: 1176

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд