Избор на протектори.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на протектори.

Мнениеот KillerHunter » Съб Сеп 10, 2011 10:58 pm

Здравейте , трябват ми наколенки , но се чудя между два модела - http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 453&lang=2 или http://www.sportdelivery.com/bg/product ... ESHIN/12-- . Някак си първия модел ме кефи повече , споделете ако използвате един от моделите , удобни ли са , пазят ли , запарват ли ? Ще съм ви много благодарен ако споделите :beer:
Изображение
KillerHunter

Рейтинг: 1180

Re: Избор на протектори.

Мнениеот DeluxDH » Пон Сеп 12, 2011 11:08 pm

Здравей,
На твое място бих взел тези,без изобщо да се чудя,ще ти излезнат макс 70лв с доставката .
Тези също са на много добра оферта,ползвам ги и съм изключително доволен,от тях,крака ти изобщо не се изпотява в тях,дори и след цял ден носене,първите 5минути ги усещаш на краката ти,но след това забравяш,че изобщо ги носиш,накратко съм изключително доволен ! Можеш да се възползваш от офертата за Pricematch на ридеспот и ще ти излезнат 70лв до вратата ти вкъщи :)

Колкото до тези,който ти си предложил,не съм ги ползвал,само съм чувал че Екзустар-а имали добро проветрение,което малко ме съмнява,но аз бих заложил на 661 най-малкото заради повечето страп-ове за пристягане и това че имат различни размери,докато екзустарите са един размер,пък и са 661 :P

Ако съм допуснал някакви правописни грешки,моля извинете ме :D ...мозъка ми се изключва в 10-11 часа !
Аватар
DeluxDH

Рейтинг: 1257

Re: Избор на протектори.

Мнениеот DHhoobi » Вто Сеп 13, 2011 11:21 am

Аз карам с тези на 661 малко по стар модел и съм много доволен от тях .
+ 1 за 661 :) :deal:
Аватар
DHhoobi

Рейтинг: 1220

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд