Избор на нова рамка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Избор на нова рамка

Мнениеот kokoteofilov1 » Сря Яну 30, 2013 6:54 pm

Admin написа:Durolux e вилка за фрийрайд - в тая дисциплина още няма 29-цолови велосипеди. ;)

Досетих се :D
NS Surge
kokoteofilov1

Рейтинг: 995

Мнениеот shingo » Чет Яну 31, 2013 9:30 pm

kokoteofilov1 написа:Мерси много. Мисля, че в Веломания има дуролукс и сигурно ще се възползвам от някоя пролетна промоция. Имам лоши спомени от купуване на неща втора ръка.. А знаеш ли дали има дуролукс 29ка, понеже ще го слагам на твърдак? :beer: :agree:

Според мен не прави грешката да си купиш дуро , че го караш 1,2 сезона и ще се разлувти и отрака.Според мен си купи някоя вилка 2ра ръка от форума като Rock Shox или Marzzochi можеш да си намериш Domein или 55,66 за тези 400 лева. :eyebrow: дано съм ти бил полезен :beer:
Аватар
shingo

Рейтинг: 1238

Мнениеот kokoteofilov1 » Сря Фев 06, 2013 5:36 pm

shingo написа:
kokoteofilov1 написа:Мерси много. Мисля, че в Веломания има дуролукс и сигурно ще се възползвам от някоя пролетна промоция. Имам лоши спомени от купуване на неща втора ръка.. А знаеш ли дали има дуролукс 29ка, понеже ще го слагам на твърдак? :beer: :agree:

Според мен не прави грешката да си купиш дуро , че го караш 1,2 сезона и ще се разлувти и отрака.Според мен си купи някоя вилка 2ра ръка от форума като Rock Shox или Marzzochi можеш да си намериш Domein или 55,66 за тези 400 лева. :eyebrow: дано съм ти бил полезен :beer:

За жалост вече казах, че с неюа втора ръка не се занимавам, а за нов рокшокс или марзоки пари 'немам...Също тека не смятам, че дуролукса ще се разтрака. Той е по висок клас за разлика от XCM,XCR, Epicon и т.н. :peace:
NS Surge
kokoteofilov1

Мнениеот brabarr » Съб Фев 09, 2013 1:46 pm

Уау, тоз дуролукс е към 650 лв. за още 100 ще вземеш поне 55ци. Колкото до това дали е по висок клас, откъм здравина може, но иначе като отзивчивост и диапазон на настройките епикона е къде по фина вилка.
Аватар
brabarr

Рейтинг: 1195

Мнениеот CocaCola » Съб Фев 09, 2013 10:12 pm

Чисто ново за тези пари освен дуро нямаш друг вариант , хем че за тези пари спокойно можеш да си вземеш едни 55 или домеин, но щом искаш задалжително да е 1ва ръка , а не втора ръка по качествена ... дурото е твоят избор.
Все пак ти решаваш , ние само се опитваме да ти помогнем.
SCOTT YZ0 RIDER !
Аватар
CocaCola

Рейтинг: 946

Мнениеот kokoteofilov1 » Съб Фев 09, 2013 11:28 pm

CocaCola написа:Чисто ново за тези пари освен дуро нямаш друг вариант , хем че за тези пари спокойно можеш да си вземеш едни 55 или домеин, но щом искаш задалжително да е 1ва ръка , а не втора ръка по качествена ... дурото е твоят избор.
Все пак ти решаваш , ние само се опитваме да ти помогнем.

Мерси. След една случка съм се зарекъл никога вече втора ръка..каквото и да е. Иначе вилката ми трябва за боровец и драгалевци, и мисля че дурото ще се справи добре. А и тази ми е макса откъм цена. Ако дам повече няма да имам за кормило, касета и т.н. :beer:
NS Surge
kokoteofilov1

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд