Nymphetamine написа:Що си чешете езиците с глупости?! После що си нямали приятелки... Вместо да киснете пред пъцътата хванете някоя книжка или излезте и си намерете някой да ебете...
bobiracing059 написа:че защо да са глупости
просто обсъждаме един от наи големите дебюти за ram bikes
а именно вкарването в серииино произвотство на няколко нови рамки
не виждам нищо глупаво в това
screamBoy написа:Нимфа ти само ебане та ебане .. кой предлага той залага нали знаеш 0_0
а дали им се пукат челцата ?да няма вицове и за тия модели после ^_"
Nymphetamine написа:Като я пуснат и я покарат повече хора ще видим, ся отивай да ебеш нещо...
M1010X написа:Човек трябва да бъде конкретен, че после ще почнат да липсват по кварталите капачките на резервоарите на колите
M1010X написа:Nymphetamine написа:Като я пуснат и я покарат повече хора ще видим, ся отивай да ебеш нещо...
Човек трябва да бъде конкретен, че после ще почнат да липсват по кварталите капачките на резервоарите на колите
bored написа:M1010X написа:Nymphetamine написа:Като я пуснат и я покарат повече хора ще видим, ся отивай да ебеш нещо...
Човек трябва да бъде конкретен, че после ще почнат да липсват по кварталите капачките на резервоарите на колите
Аз искам от Honda Civic !
@bluskanie,
Nymphetamine написа:Щото са още прототипи, тестват се и т.н. Независимо дали други фирми вече ги продават. Както се разбра, и за продуктите на чуждите фирми нямате информация, така че докато някой не тества рамката и не остане с конкретни впчеатления за нея, чешете си зеиците с глупости.
Излезте и си хванете нещо да ебете, ви казвам...
TheUndertaker написа:Хъм един човек ми разправяше , че е хубаво да знаеш "ЗАЩО?". Много хубава дума , ако си я задаваш по-често току виж спестиш време на себе си и на нас! А и току виж си открил сам отговорите на въпроса.
ripai написа:И кво стана добра ли е тази машина .
boian написа:ripai написа:И кво стана добра ли е тази машина .
па и да е добра на теб за кво ти е първо каза че ще зимаш скот или нещо от тоя род след това рам дх сега рам х земи си един твърдак се научи първо на него после мисли за нещо по сериозно на човек пускаш близо 15-20 минути лалето не смятам че му трябва такова колело , но ако имаш парите давай![]()
Nymphetamine написа:Тя и без това не е кой знае колко стойностна...
screamBoy написа:добре това колело с каква умисъл е правено, тая седалкова тръба ми изглежда неадекватна ? да беше некъв танк за спускане добре, ми то по-мяза на нещо за обща употреба (средноголям ход), трябваше де е по-назад седалковата ???
ripai написа:boian написа:ripai написа:И кво стана добра ли е тази машина .
па и да е добра на теб за кво ти е първо каза че ще зимаш скот или нещо от тоя род след това рам дх сега рам х земи си един твърдак се научи първо на него после мисли за нещо по сериозно на човек пускаш близо 15-20 минути лалето не смятам че му трябва такова колело , но ако имаш парите давай![]()
Бате ще си пускам лалето за колко ми е кеф,та ако ще това да е 1 час.
shaggy86 написа::offtopic:
точно пък тоя физик дето са му го сложили за седалка колко е зле....
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта