tweety написа:зада не отварям нова тема бих искал да ви попитам дали RAM 4x е добър за спускане с вилка 130-140 мм интересуваме щото смятам да си сменям моята рамка и се чудя между твърдак и с окачване???![]()
pls отговорете
Teodor40 написа:Височината на която ти е кормилото зависи от вилката, височината на челото и спейсърите. С това искам да кажа, че при равни други услови рам-а и клаймбера ще са на едно ниво, като височина, отпреде. Ти и двете рамки ли си карал? С еднакви вилки ли са били? Замисли се малко и ще видиш, че в случея съм прав. А седалката да ти е високо при спускане и 2м да си не мисля, че е удобно с твърдака.
беше пред мен когато се спускахме и не защото кара по-добре
Teodor40 написа: При РАМ-а задницата е по-висока и от там той е по-гаден за спускане.
Presize написа:Како, ти верно пишеш глупости и си се объркал стаВилно. Има едно нещо, което се нарича лично мнение.Нещо друго, научи се да пишеш грамотно, когато искаш да убедиш някой в каквото и да е.
Teodor40 написа:Presize написа:Како, ти верно пишеш глупости и си се объркал стаВилно. Има едно нещо, което се нарича лично мнение.Нещо друго, научи се да пишеш грамотно, когато искаш да убедиш някой в каквото и да е.
Да коментирам ли още? Аз не претендирам, че пиша напълно грамотно. Ти обаче си отчайващ, честно.
Jabsco написа:Teodor40 написа:Presize написа:Како, ти верно пишеш глупости и си се объркал стаВилно. Има едно нещо, което се нарича лично мнение.Нещо друго, научи се да пишеш грамотно, когато искаш да убедиш някой в каквото и да е.
Да коментирам ли още? Аз не претендирам, че пиша напълно грамотно. Ти обаче си отчайващ, честно.
АХАхАХАХХА евалаЗа първи път да ми хареса твой пост.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:И аз често се чудя за надолу кой е най-добрия твърдак ама тва са подробности.
fabienbarel написа:Дали има някакъв шанс да намеря нс бич втора ръка за около 300 лвЩот за мен това е малко невероятно
fefooo написа:otka4al4o написа:И аз често се чудя за надолу кой е най-добрия твърдак ама тва са подробности.
ЪъЪъЪъЪ NS Bitch?
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта