Твърда рамка за 185мм вилка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот ko3er » Сря Дек 17, 2008 2:16 pm

При 26" на баншито му дават макс 2.3 гуми,а това,което си пуснал е с 24" и затова е с толкова големи гуми,а и незнам дали греша,ама съм останал с впечатлението,че на biketron му се кара фрийрайд ,което според мен изключва големите гуми(дропене като основно приложение на колелото)
Аватар
ko3er

Рейтинг: 1955

Мнениеот biketron » Чет Дек 18, 2008 11:38 pm

Гледах сички рамки и особенно banshee morphine ми хареса много обаче както и Duncon Cokcer са много ниски,поне за мен де.Затова се насочих към един NS surge с мисълта че стоманата си е стомана.Пък и е правена за вилки 120-160мм.А и наи важното,няма да ми е много ниска.
Аватар
biketron

Рейтинг: 1044

Мнениеот ko3er » Пет Дек 19, 2008 1:51 am

Не че те разубеждавам ама щом не искаш да ти е ниска,при ръст 190см,15" не ми се струва особено високо(за протокола:аз съм 185см и карам с 16"и като смъкна до долу се чувствам почти като на Х с леко вдигната седалка,а като си вдигна седалката хубаво до горе(като за катерене) съм малко над границата на колчето,което крие риск от спукване и като цяло е абюз за това не прекалявам с височината,а и малко по-надолу пак ми е добре),така че ако не си започнал,то сега е момента да започнеш да гледаш цифричките на схемите на всяка от избраните от теб рамки и да преценяваш кое би ти било по-удобно,дали по-дълга или къса,дали по-висока или ниска,с по-голям или с по-малък челен ъгъл,с по-дълъг или по къс чейнстей(или в някой от случайте регулируем от-до),с вертикален или с хоризонтален дропаут...все неща,които ти сам трябва да избереш как да са на твоята рамка и така да подбереш твоята рамка..

Успех с търсенето и избирането на рамка,дано съм ти помогнал,пък ако не на теб,дано поне на някой друг.. :) ;) :agree:
Аватар
ko3er

Рейтинг: 1955

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд