Избор на колело за лек фрирайд

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Избор на колело за лек фрирайд

Мнениеот GECKO » Чет Юни 18, 2009 12:40 pm

Rancid написа:Благодаря,благодаря!
Може би забравих да уточня,че единственото ми въртене е по шосе.Пътеките по които карам не изискват никакво въртене.Роки-то ми харесва,но нещо не го виждам за под 4к в чейна.Биг хит-а май има настроика и за 160 ход на задницата.А под ендуро СХ,СХ трейл ли имаш предвид?

Ако въртенето ще ти е по шосе само, спокойно можеш да се насочиш към Big Hit-a, с уговорката че може да се окаже удачно да смениш поне задната гума с нещо по-леко търкалящо се/с по-твърд компонент. При въртене в седнало положение хода отзад не е от такова значение. Настройка мисля, че няма просто за най-евтиният като окомплектовка използуват заден амортисьор с други размери. Иначе разликата между Enduro SX и SX Trail е май само в хода и дължината на амортисьора (SX Trail има повече), но го написах така, защото Enduro SX се доближава повече до твоите предпочитания като ход. Друг е въпроса, че не знам то къде можеш да се снабдиш с такава рамка нова (аз не съм особено фен на 2-ра ръка), а конкретно при новите SX Trail... е аз бих предпочел Big HIt-a.
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот iceto94 » Пет Юни 19, 2009 11:06 am

@Newone: Солено ли излиза доставката от ебеи? Мепси предварително. :D
Аватар
iceto94

Рейтинг: 1137

Мнениеот dEcLiNe » Съб Юни 20, 2009 12:06 am

http://www.pinkbike.com/forum/listcomme ... tid1928475
Може да изчакаш темата да се развие защото е съвсем прясна! :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот codename47 » Съб Юни 20, 2009 10:15 am

Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд