Rancid написа:Благодаря,благодаря!
Може би забравих да уточня,че единственото ми въртене е по шосе.Пътеките по които карам не изискват никакво въртене.Роки-то ми харесва,но нещо не го виждам за под 4к в чейна.Биг хит-а май има настроика и за 160 ход на задницата.А под ендуро СХ,СХ трейл ли имаш предвид?
Ако въртенето ще ти е по шосе само, спокойно можеш да се насочиш към Big Hit-a, с уговорката че може да се окаже удачно да смениш поне задната гума с нещо по-леко търкалящо се/с по-твърд компонент. При въртене в седнало положение хода отзад не е от такова значение. Настройка мисля, че няма просто за най-евтиният като окомплектовка използуват заден амортисьор с други размери. Иначе разликата между Enduro SX и SX Trail е май само в хода и дължината на амортисьора (SX Trail има повече), но го написах така, защото Enduro SX се доближава повече до твоите предпочитания като ход. Друг е въпроса, че не знам то къде можеш да се снабдиш с такава рамка нова (аз не съм особено фен на 2-ра ръка), а конкретно при новите SX Trail... е аз бих предпочел Big HIt-a.