ей всеки да е последен .........
няма ли да пораснете?

saitov написа:@Capoeira
Осъзнаваш ,че не всички са готови да се занимават с такива онлайн купувания доставки и тн. Всичко това крие много рискове , а и като можеш да дадеш малко повече пари ,но да не се разправяш си е на оферта , поне за мен , а явно и за всички , които карат рамски бикове. Плюс това се предполага ,че като го земеш от тук колелото ,цялото сервизиране и обслужване по него ще е по-лесно. Наистина може би цената не отговаря на това , което получаваш като качество на рамката в сравнение с качеството на Santa Cruz за същите пари. Но си е по-малко главоболия и за това се продават Рам.
Capoeira написа:Гледам цента и не мога да свана как са я определили от 1500лв, кое точно струва 1500лв,....
Capoeira написа:Gecko нека позная караш RAM нали?
Интересно ми е да сравняваш RAM FR с Santa Cruz VP Free, няма да съм учуден ако караш даже точно RAM FR '08.
Не казвам че рамката е лоша даже напротив доста добре ми изглежда, просто такива сравнения ми се струват от типа, "мойто е най хубаво" или "новата Опел Вектра, убиецът на Мерцедес С-класа"
Capoeira написа:Gecko нека позная караш RAM нали?
Интересно ми е да сравняваш RAM FR с Santa Cruz VP Free, няма да съм учуден ако караш даже точно RAM FR '08.
Не казвам че рамката е лоша даже напротив доста добре ми изглежда, просто такива сравнения ми се струват от типа, "мойто е най хубаво" или "новата Опел Вектра, убиецът на Мерцедес С-класа"
airborneone написа:Capoeira написа:Gecko нека позная караш RAM нали?
Аз карам Лапиер дх 230 2008. Мнението ми съвпада на 99.9 с това на Геко.
Някви реплки?
Capoeira написа:airborneone написа:Capoeira написа:Gecko нека позная караш RAM нали?
Аз карам Лапиер дх 230 2008. Мнението ми съвпада на 99.9 с това на Геко.
Някви реплки?
Не виждам да има обява за размяна на твойта рамка с някое ФР'08. Така както го представя Геко едва ли не требва утре да пратя една каса бира за почерпка на Рам байкс, заради това че видиш ли ни предлага една невиждана за останалия свят рамка на невероятна цена. Рабптата е същата като с иначе добре замисления Рам nduro, но на тази цена предпочитам да си карам Norco -то или да обмислям евентуално Transition Double илиако ми се ходи малко по нагоре един BottleRocket, която сега като я загледах в Русия струва 1550 лева:
http://www.chillengrillen.ru/index.php?categoryID=2990
чисто нова с гаранция.
В крайна сметка смисъл на тези мой спорадични постове, е да когато човек почете за тези РАМ-ове да се види че има и други варианти, и да не се пръдържа към така изгодната за БГ вносителите пазарна картинка
KrisNS написа:Някои знае ли колко голям ротор рамката издържа?
KrisNS написа:Някои знае ли колко голям ротор рамката издържа?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта