dEcLiNe™ написа:За да не правя нова тема ще пиша тук.Искам да попитам колко е разликата в хода на шок 222x70 и 240x76?
dEcLiNe™ написа:Мерси, до сега съм имал само твърдаци и си нямах и понятие от окачване.Щом е 6мм какъв е смисъла да си купуваш рамка с 240 мм ход на която се слага шок 240x76 и рамка с 180 мм ход на която се поставя шок 222x70?Ако е само за 6мм.....Не казвам че са малко, но според мен не са и много.
dEcLiNe™ написа:Мерси, до сега съм имал само твърдаци и си нямах и понятие от окачване.Щом е 6мм какъв е смисъла да си купуваш рамка с 240 мм ход на която се слага шок 240x76 и рамка с 180 мм ход на която се поставя шок 222x70?Ако е само за 6мм.....Не казвам че са малко, но според мен не са и много.
bikerider написа:dEcLiNe™ написа:........
Съществува едно нещо, което се казва коефициент на окачването. Тоест ход_на_рамката = коефициент * ход_на_шока.
n3k01 написа:bikerider написа:dEcLiNe™ написа:........
Съществува едно нещо, което се казва коефициент на окачването. Тоест ход_на_рамката = коефициент * ход_на_шока.
Ще разясниш ли само как се изчислява коефициента,че ми стана интересно.Най-накрая и аз да разбера каква е играта с тези съотношения и как се изчисляват!
Holz написа:Гецко,защо реши така?
@n3k01 имам приятел,който кара с коефициент на окачването 5:1![]()
foxracingshox написа:... Fox 32 Vanilla RLC (140мм ход)...
foxracingshox написа:Вилката ще се смени след 4-5 месеца след купуването на рамката
zero knowledge написа:Дори и да сменяш вилката, пак ще е много по-добре с по-късия шок (216х63). Геометрията е по-важна от количеството на хода.
reloading написа:ами болтовете за водача , за какво са ISCG 05 или ISCG ? интересува ме защотото искам да си сложа водача на тях не на средното а незнам какви са ?
GECKO написа:Ако имаш рамката погледни, след което ползуваш гугъл, и той ще ти каже как изглеждат 2-та стандарта. Сравняваш и имаш отговор
reloading написа:GECKO написа:Ако имаш рамката погледни, след което ползуваш гугъл, и той ще ти каже как изглеждат 2-та стандарта. Сравняваш и имаш отговор
видях но все пак се колебая дали е или ISCG 05 или не,и все пак ? някой категорично неможе ли да ми каже РАМ ФР 08 дали е с ISCG 05 за водач

reloading написа:Здравейте , след като се постарах малко направих чертеж на фтулки ето ви го нанякой може да му потрябва надявам се да е полезен
СТАВАТ САМО ЗА РАМКА RAM FR '08 със шок Dcannon
горните трябва да са 2 и долнитеот двете страни се слагат
![]()
http://media.snimka.bg/2178/010610712.jpg
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта