PowerSlide написа:Този на сайта снимката (зелено-белия) не става за V-brakes - няма де да се завият пивотите
MacLeod написа:PowerSlide написа:Този на сайта снимката (зелено-белия) не става за V-brakes - няма де да се завият пивотите
Аз така и до сега не разбрах новите HT2-ки имат или нямат пивоти за в - брейк.Ходих в един магазин, там случайно видях една ht2-ка с новите цветове и имаше. Ходих в друг магазин, там видях пак ht2-ка със същите нови цветове и нямаше. В сайта на рам байкс пише V-brake или дискове, в бас казаха че само за дискове били новите..
botroid написа:Според каталога, ъгълът на седалковата тръба на HT2 за 2011 е 72 градуса. Ако това е така в действителност, значи в дизайна има много положителна промяна, спрямо досегашния твърде нестандартен за XC рамка, ъгъл от 67.5 градуса.
codename47 написа:и това се казва 5-6г. след като рамката е излязла на пазара....няма лошо де, по добре късно....

,но била прототип . Просто какво повече да ви кажа не вярвам да се промени нещо повече от видяното от мен mil4o3 написа:За хората които я чакате с нетърпение, онзи ден ( неделя 18 ) на Витоша 9 видях новата рамка на Рам . Отначало като дойде момчето си казах е това е истинската работа за спускане и си помислих ,че е traslation или Commencal
, но като се качихме на бай кръстьо го огледах карача и го гледам ,че е със джърси на Рам и ми мина нещо през ума
. След 3-то 4-то качване на бай кръстьо се престреших да го питам , е питах го и като ми каза ,че кара за Рам и ,че това е новата рамка на Рам и като чух това ми паднаха ушите
,но била прототип . Просто какво повече да ви кажа не вярвам да се промени нещо повече от видяното от мен
![]()
Рамката за мен е уникална, дано ако я пуснат през зимата да стигнат кинтите
pompaka написа: и каза че тази сглобка струва около 10 000 то даже още боя не са му исмислили
V написа:една забележка към рам байкс... ако може дупките на диска да са поне М6...
Ozzie написа:DEMON BOY 13 написа:Цените как ще са ?
непоносими![]()
![]()
mil4o3 написа:За хората които още не са видяли новата рамка на RAM, на Златица колегата Титев я аграрише стабилно
![]()
http://icemanlovers.snimka.bg/sports/zl ... 75511.big# Тази от дясно ,само ,че още няма цвят (като на Любо от Shockblaze в началото на годината )
А иначе аз доколкото чух от хора на RAM ,рамката ще се продава под името новия DHX през 2012

msniki написа:mil4o3 написа:За хората които още не са видяли новата рамка на RAM, на Златица колегата Титев я аграрише стабилно
![]()
http://icemanlovers.snimka.bg/sports/zl ... 75511.big# Тази от дясно ,само ,че още няма цвят (като на Любо от Shockblaze в началото на годината )
А иначе аз доколкото чух от хора на RAM ,рамката ще се продава под името новия DHX през 2012
На живо са различни Shockblaze и новия RAM.
Като геометрия само погледни.... Новия RAM челен 66 градуса средното не беше ниско като за DH.
Shockblaze- Челен 61-62 нормален и доста ниско средно.
Говореше се точно че началото на новия сезон ще бъде пусната.
![]()
msniki написа:mil4o3 написа:
На живо са различни Shockblaze и новия RAM.
[/quote]i love bikes написа:Хора, това е прототип! Рамката, която ще се пуска в продажба е различна. И е караше Иван Колев, а не Титев (на Златица).
И ще е с по-ниско средно и друг челен ъгъл. Просто изчакайте и ще видите. И на мен ми е любопитно, ама...
hitar_potar написа:i love bikes написа:Хора, това е прототип! Рамката, която ще се пуска в продажба е различна. И е караше Иван Колев, а не Титев (на Златица).
И ще е с по-ниско средно и друг челен ъгъл. Просто изчакайте и ще видите. И на мен ми е любопитно, ама...
Ако не си забелязал, коментираме точно рамката на Иван Колев - тя си беше сива с някакви жълти графички по нея. Другия Експериментъл си е зелен и отдавна си се знае, че е отсвирен!
i love bikes написа:Говоря точно за новия прототип, както съм и отбелязал Колев караше нея на Златица.
Точно за това казах, че ще е различна тази, която ще се пусне в продажба.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта