Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
feshan написа:Ако снимам там отпред колелото това което ви трябва ще успете ли да прецените дали ще стане и сущо така искам да кажа ,че не искам някой вилка която да се равали за едни месец а да карам с нея колкото се може повече .Сега след малко качавам снимиките.
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
mtb-davidkovo написа:Амортисьорна вилка SR Suntour SF11 CR-8V V3 700C
Амортисьорна вилка за градски велосипеди. Съвместима с V-образни спирачки и големина на каплите 700C (28"). Възможност за монтаж на динамо главина чрез допълнителна скоба. Модел 2011г.
Ход: 50 мм
Дължина на стержена: 255 мм
Височина на вилката: 457 мм (без стержена)
Големина на каплите: 700C (28")
Метални прахови семеринги (уплътнители).
Десен ботуш: пружина
Настройка на твърдостта: механично сгъване на пружината, постигащо по-голяма или по-малка твърдост на окачването. Твърдостта зависи основно от теглото на велосипедиста, типа каране и индивидуалните предпочитания.
Стержен и горни тръби изроботени по STKM стандарт.
Диаметър на стержена: 1"
Корона и долни тръби: сплав от различни метали
Спирачки: V-образни
Чашки: интегрирани, 48 мм
Възможност за монтаж на динамо главина чрез допълнителна скоба.
Цвят: сив
Тази е много по ефтина която е 79

feshan написа:Това е колелото ми и простото подобие на вилка което беше сложено.
kriisoo написа:Младеж, това съм аз![]()
Рамката е Drag climber 2010. 2011 рамката е преименувана на c1Демек няма значение дали караш climber или c1 се едно и също е
. Има някакви много малки разлики, който на дали ще забележиш
. Рамката нова е 170 лв мисля, ако не ме лъже паметта. Има я в почти всички магазини. Но пак ти казвам събери си парички и си вземи цяло колело, защото ще ти излезе много скъпо
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта