Въпрос за Boxxer

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за Boxxer

Мнениеот whatevaman » Вто Апр 10, 2012 1:50 pm

Здравейте ,искам да ви попитам Race,WC или Team ,кое е по добро:) ако може хора които са карали такива да пишат,мерси предварително :peace:
whatevaman

Рейтинг: 1180

Re: Въпрос за Boxxer

Мнениеот MAster4o » Вто Апр 10, 2012 2:17 pm

Коя година Boxxer?
MAster4o

Рейтинг: 1060

Мнениеот whatevaman » Вто Апр 10, 2012 2:53 pm

2009 мисля да е и мн се чудя WC е по скъп ,но дали оправдава цената или е горе долу същото като Race с малки предимства
whatevaman

Мнениеот konopr » Вто Апр 10, 2012 7:32 pm

не знам кое е по-добро от трите, но един приятел кара WC не знам от коя година като модел, което е карано към 9 години, без много профилактика, усуквано е, после изправяно и пак е в перфектна форма сега
Аватар
konopr

Рейтинг: 1475

Мнениеот breaker » Вто Апр 10, 2012 7:42 pm

konopr написа:не знам кое е по-добро от трите, но един приятел кара WC не знам от коя година като модел, което е карано към 9 години, без много профилактика, усуквано е, после изправяно и пак е в перфектна форма сега

WC е най-хубавото, най-лекото и най-скъпото. То има настройки- mission control ( high speed compression, low speed compression, gate)+2 рибаунда+solo air. Мисля, че имаше и още една за bottom out, но не се сещам. http://www.sram.com/rockshox/products/b ... erm-id/113. Race е най-базовият Boxxer и има само Low speed compresson. Не знам на автора за какво му е такава вилка, като няма да може да се оправи с нея...
Аватар
breaker

Рейтинг: 1127

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Апр 10, 2012 8:42 pm

breaker написа:
konopr написа:не знам кое е по-добро от трите, но един приятел кара WC не знам от коя година като модел, което е карано към 9 години, без много профилактика, усуквано е, после изправяно и пак е в перфектна форма сега

WC е най-хубавото, най-лекото и най-скъпото. То има настройки- mission control ( high speed compression, low speed compression, gate)+2 рибаунда+solo air. Мисля, че имаше и още една за bottom out, но не се сещам. http://www.sram.com/rockshox/products/b ... erm-id/113. Race е най-базовият Boxxer и има само Low speed compresson. Не знам на автора за какво му е такава вилка, като няма да може да се оправи с нея...

Баш 2009 година не са с Mission COntrol.... Иначе да, WC е най-добре екипираният боксер. В зависимост от годината на производство различните класове боксери са с различни хидравлики. Модел WC oт 2009 е с доста симпатична, по мое мнение, хидравлика :). Работи добре, а въздушната пружина ти помага да настроиш твърдостта за твоите килограми :). Можеш да прочетеш доста информация за хидравликите, ако се поразровиш във форума :).
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Мнениеот whatevaman » Вто Апр 10, 2012 10:44 pm

Ами значи трябва ми за спускане ,като съм лек и няма да е го товаря много но ме интересува кой е по-добър като работа ,искам 1 път да го купя и да държи много време :clap: ,мерси за отговорите ,значи да се насоча към WC , а Теам като работа?
whatevaman

Мнениеот ninjea » Вто Апр 10, 2012 11:01 pm

пичага, щом изобщо задаваш такъв въпрос значи си за boxxer race. WC е за малко по-напреднали карачи, които имат някаква представа какво правят различните врътки и гонят минимална тежест.
Аватар
ninjea

Рейтинг: 1246

Мнениеот Abbadonbike » Сря Апр 11, 2012 11:22 am

хаха пича те е питал кой е по добър а не да му предлагаш :crazy: Като те гледам имаш вкус за безмислено скъпи колела ( и това е мнение на хора които разбират много повече от мен) иначе да, race е по тежък с по малко настройки,по добре си вземи WC :peace:
Abbadonbike

Рейтинг: 1198

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд