180мм + хардтейл.... смисъл, никъФ смисъл.JoeQuarry написа:Сърджа е с плътни стоманени профили![]()
180мм + хардтейл.... смисъл, никъФ смисъл.
JoeQuarry написа:Стават само за HT
А да, НС Сърджа побира до 160мм вилка, колкото и On One-a. Значи и тук няма преимущество.JoeQuarry написа: Казвам го като човек карал bitch и УРБН и каращ понастоящем Оn Оne. В сравнение с On One-a не стават за МТБ. Има хиляди мерни и технически факти и преимущества в полза на On One-a. Ако ще "караш" на НДК, ок, ако не по-добре не заблуждавайте момчето да си купува NS-и просто защото и вие сте се заблудили навремето.А да, НС Сърджа побира до 160мм вилка, колкото и On One-a. Значи и тук няма преимущество.

Diimmoo написа:Аз съм висок приблизително 190cm(+/-1) и не се представям на 16" рамка, която дефакто отговаря на 17,5" - препоръчват ми 19,5"-20",че дори и 21".

TsvetanVR написа:Да караш FR/DH с твърдак и боксер е като да набучиш на BMW Z4 джипови гуми и да ходиш на офроуд...
" - една от реакциите...другите са подобни, но по-сдържани... TsvetanVR написа:Съществува в България.В Европа ме гледаха като изстребител по байк парковете с Хорнета...
"OMG man why the fuck do you ride a hardtail here?!?" - една от реакциите...другите са подобни, но по-сдържани...
![]()
И съм почти сигурен, че всеки спускал се с твърдак, като се качи на истинска мекица, с правилна геометрия и работещо окачване, ще се чуди к'во подяволите е правил досега и що си е мислил, че кара изобщо и 'що твърдака изобщо го наричат колело...Поне аз бях така, като взех под наем един SX Trail....
TsvetanVR написа:Съществува в България.В Европа ме гледаха като изстребител по байк парковете с Хорнета...
"OMG man why the fuck do you ride a hardtail here?!?" - една от реакциите...другите са подобни, но по-сдържани...
![]()
И съм почти сигурен, че всеки спускал се с твърдак, като се качи на истинска мекица, с правилна геометрия и работещо окачване, ще се чуди к'во подяволите е правил досега и що си е мислил, че кара изобщо и 'що твърдака изобщо го наричат колело...Поне аз бях така, като взех под наем един SX Trail....
JoeQuarry написа: . . .

ohoboho46 написа:в какви размери я има тази рамка
TsvetanVR написа:Съществува в България.В Европа ме гледаха като изстребител по байк парковете с Хорнета...
![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта