Избор на ръкавици за спускане.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на ръкавици за спускане.

Мнениеот VOLATGE » Чет Сеп 06, 2012 3:27 pm

След като изгубих старите ръкавици дойде време за нови и тук и идва въпросът, пак Pro Gravity от който нямам оплаквания или някой друг модел? Бюджетът е 70лв. Разгледах доста ръкавички обаче нищо не ми хвана окото. С радост приемам предложения, а ако е възможно и някакъв "feedback".

Поздрави :wavey:
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Re: Избор на ръкавици за спускане.

Мнениеот Skoinks » Чет Сеп 06, 2012 3:56 pm

http://screambikes.eu/bg/oblekla-rakavici/8359-rakavici-endura-mt500.html

Четвърти месец ги мъча и не са мръднали. Спасиха ми ръцете от две зверски падания, като единствената щета е малко излющено от гумата на пръстите и то на всичкото отгоре, само горния слой.
Плюс това се проветряват чудесно и не се вмирисват бързо, дори в големите жеги. Единственият минус е, че имат дълга лепка и понякога се хващат разни боклуци, но не мисля, че това е нещо фрапантно.

Сега се сетих и още нещо - пробвай ги на място, защото трябваше да си взема L вместо XL, в сравнение със старите.
Scott Voltage FR20 2010; Rockshox Vivid 5.1 240mm; Marzocchi 888 2011;
Аватар
Skoinks

Рейтинг: 1200

Мнениеот VOLATGE » Чет Сеп 06, 2012 6:56 pm

Изглеждат супер, обаче този цвят няма да се връзва с абсолютно нищо по колелото. Някой да може да даде отзиви за ръкавиците на ROYAL ?
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот hrisko » Чет Сеп 06, 2012 8:31 pm

Такаа аз карам от 4-5 месеца с тези http://www.sportdelivery.com/bg/product ... -Red-Black и съм наистина много доволен . Единствен недостатък поне за мен е , че протекцията не върши много работа ( абе направо се чудя защо са я сложили :D ) ама мисля че няма да ти е проблен . Освен това и цената е приемлива . :agree:
hrisko

Рейтинг: 990

Мнениеот angeloff » Вто Сеп 11, 2012 4:01 pm

VOLATGE написа:Изглеждат супер, обаче този цвят няма да се връзва с абсолютно нищо по колелото. Някой да може да даде отзиви за ръкавиците на ROYAL ?

Аз от няколко месеца съм с тези -> http://www.sportdelivery.com/bg/product ... Blackwhite и най-вероятно следващите ми ще са пак на ROYAL. На този етап само хубави неща мога да ти кажа. По-важното при избора на ръкавица е да си ги вземеш една идея по-теснички, износват се по-бързо, но пък си като залепен за ръкохватките... :D
tech:nology
Аватар
angeloff

Рейтинг: 1198

Мнениеот konopr » Вто Сеп 11, 2012 4:56 pm

аз си взех от бриколаж ръкавици за къртач - дебели са здрави са, имат по няколко слоя дебела кожа на по ударопотенциялните места и са под 20 лв. Ушити са така че ще издържат по-дълго от почти всички префърцунени ръкавици за спускане по 50-60 кинта :beer:
Аватар
konopr

Рейтинг: 1475

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд