Искам бира с водка,нищо друго не ща.
Искам нейде да легна и така да заспя.
Искам някое гадже между мойте крака
тихо,нежно да мърка и така да заспя.
Припев:
Хайде, всички да изпаднем
в алкохолен делириум.
Искам бира с водка,нищо друго не ща.
Искам нейде да легна и така да заспя.
Искам някое гадже между мойте крака
тихо,нежно да мърка и така да заспя.
Искам каса със бира и кюфте за мезе,
искам никой да не онанира
В мойто мазе.
Припев...Ако разбирах и английски щеше да е супер наистина. А превода през преводача няма да го коментирам. Неяснотите ми са отностно това с каква дължина трябва да е оста на средното за тая рамка. Касетите са два основни размера като широчина 68 и 73 мм такива са и широчините на тръбата от рамката в която влиза средното движение. Има и други размери - 83 мм и 100 мм, които също се използват при някои велосипеди за спускане. Отностно диаметъра на муфата, съответно на средното движение, той е еднакъв за всички видове касети. Различни са обаче дължините на осите на средното движение от 103 до 132мм, като най-често срещани са 113 и 118 мм. На моята рамка ширината на тръбата в която се монтира средното е 73мм. Най вероятно ще си взема някакво средно на шлиц и тип касета понеже е по евтино а и ще го ползвам предимно за леки разходки и няма да имам грижи. Въпроса ми е най вече кой от тия размери на оста е най подходяща в моя случай ?Capoeira написа:С цел опростяване на разговора вида на среното зависи от широчината на средното на рамката и вида на курбелите, стандартно твоята рамка е 73mm средното от там нататък в зависимост от курбелите средното е доста видове:
http://www.bikerumor.com/2010/02/17/bot ... breakdown/
четеш и ще ти стане ясно до края на статията.
Искаш да кажеш че в зависимост от това колко са изнесени или прибрани навътре курбелите и спрямо тях да купувам средното ли ?Capoeira написа:Трябва ти средно с ширина 73мм, дължината на самата ос вече зависи от вида на курбелите. Избери си курбели и спрямо тях си вземи средно за 73мм.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта