Night-Power написа:...
че има разлика от боксер рейс 09 до боксер рейс 09, колкото и странно да звучи.
Моя боксер работи в пъти по-добре от колкото на мой приятели

.За здравина не знам, обаче за красота боксера е много по-красив по за мен

Нали се сещаш, че същото се отнася и за Травис. До момента най-добре работещата вилка, върху която съм се качвал, е именно Травис Трипъл 2008 - имаше една такава тук в Русе, бивша собственост на наш съфорумник, който учи в момента в Англия. Не знам точно кво и как й беше баял, кое точно й разглобява и как сглобява, но работеше брутално. За пример, аз карах 2 години Травис Сингъл 2008 - еднакво отвътре, само че еднокоронно. Отново този съфорумник я е отварял и сервизирал веднъж, но не съм го карал да й обръща вниманието, което обръщаше на своята. И моята никога не заработи така както неговата, въпреки че ми харесваше страшно много. Пробвал съм както Боксери Рейс, Тийм и WC до 2009, така и Рейс 2011. Качвал съм се и на Фокс 40 RC2, а в момента съм с Дорадо Карбон 2009. Все още не мога да нацеля правилните настройки на Дорадото (щото не са 1 и 2), затова мога да кажа, че единствено Фокса се доближи в някаква степен до работата на Трипъла. И то след изключителна игра с многото му настройки.
Уважавам мнението ти за външния вид - всеки си има свое такова.
П.П. Само 1 да допълня - когато въпросното момче си взе Трипъла, бях в Кралството - каза ми, цитирам: "Като се върнеш, ще ти дам да пробваш и ще те направя фен на марката." Имах тогава Домейн 318.

Както каза той, след като пробвах, наистина станах фен на марката. Оттогава насам не съм слизал от Маниту-амортизация (освен на по-късно сглобения лек байк, който след всички перипетии сега е с вилка с корпус пак от Маниту, макар и с доста интересен мод...

).яяяяяяяя
П.П.2 Въпросния Трипъл в момента го мачка нашия известен съфорумник joro DH от Троян. Сега вече не мога да кажа кво е състоянието на вилката в наши дни.

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.