Въпрос за рам дх. Спешно!!!!

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за рам дх. Спешно!!!!

Мнениеот m1takaDH » Вто Яну 15, 2013 6:23 pm

1134.jpg
(456.95 KiB) 282 пъти
Имам един въпрос рамката ми е много запазена няма цепнатини усукани задници здрава е като камък ;Д но е 2003-2004 година и съм чувал някой неща, че като е на толкос години и метала е омекнал и не знам какво да правя ;д в смисл рамката я карам със хцм ;дд и не я мъча леко каране само и не мисля да я мъча ще си я пребоядисам но искам да ми кажете дали е вярно тфа за метала че е омекнал и има и опасност да я цепна висок сам 1.82 75кила. Очаквам отговори СПЕШНО е ???? ;)!!!
m1takaDH

Рейтинг: 1100

Re: Въпрос за рам дх. Спешно!!!!

Мнениеот Admin » Вто Яну 15, 2013 7:07 pm

Металът не е омекнал, но може да е натрупал умора на определени места. А може и да не е - зависи как е карана. Чист хазард би било предположението дали ще я спукаш, или не. Въпрос на късмет е при по-стари рамки на по 5-6 и повече години. Все пак, ако не я караш много грубо, шансът да я спукаш е малък - това все пак е рамка за спускане, т.е. по-здрава като цяло.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот milestone » Вто Яну 15, 2013 7:08 pm

Те сегашните метали омекват. 2003-2004 к'ви метали имашеее ... мечта. Тъй че нема се пуашиш.
Аватар
milestone

Рейтинг: 1771

Мнениеот m1takaDH » Вто Яну 15, 2013 7:51 pm

Мерси пичове живи и здрави :)
разобедихте ме да не я продавам ;) тя по принцип е ожулена на много места но няма цепено и се притеснявах да не я сцяпя и мислех да я продавам но няма да я продам по нататък пролетта една нова боя + една хубава вилка яко каране и догодина сигуро ще лети на някаде да се продава и ще взема по нова по добра :) и това мисля че е вярнно за металите купих си цяло колело климбер 2010 година малко го карах скачах едни стъпала една вечер се прибирам оглеждам го и цепка на челото а тази рамка е стара но ще е жива дълго време а и не мисля да я мъча много защото се занимавам с гребане и падна ли 1 път си ебавам много тренировки не е като някои друг спорт да ходиш когато искаш тука в гребането е само резултати и резултати отпуснеш ли се за 1 седмица трудно наваксваш а не даи си боже нещо счупено! и както да е мерси пичове :)
m1takaDH

Рейтинг: 1100

Мнениеот Admin » Сря Яну 16, 2013 10:40 am

Сега като изяснихме металите, дай да помислим малко и за правописа. ;) Постарай се да пишеш по-грамотно - толкоз грешки видях в последното ти мнение, че следващия път може да бъде изтрито, ако е пак такова. Освен каране и гребане, наблягай малко и на уроците по български език. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот ALTAFINI » Съб Фев 02, 2013 10:03 pm

Да не говорим, че без образование и гребец не можеш да станеш! Иначе до рамката, не съм чувал лоши мнения за нея, а пък и от друга гледна точка RamBikes е една доста просперираща компания не мисля, че ще допуснат да развалят така добре създаденото си име с слаби по здравина рамки!
Аватар
ALTAFINI

Рейтинг: 1111

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд