Гуми Schwalbe

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Гуми Schwalbe

Мнениеот mtbfan1 » Пон Фев 18, 2013 12:17 am

Привет, на всички!
Колебая се между две гуми Schwalbe Smart Sam/Nobby Nic 2.10 ще поръчвам много скоро една от двете и се колебая. :dontknow:

Smart Sam: http://screambikes.eu/bg/vunshni-gumi-2 ... -2-10.html
Nobby Nic: http://screambikes.eu/bg/vunshni-gumi-2 ... -2012.html

Трябват ми няколко бързи + и - относно гумите защото както казах много скоро ще си поръчам една от двете. В момента това е което мога да си позволя за гуми така че моля ви да ми кажете нещо за една от двете, а не да ми предлагате други. Ако някой има наблюдения над някоя от тях ще му бъда много благодарен ако сподели. Ще се използва като задна и ще се карат предимно надолу и в града, тежа 53 килограма. :beer:

Благодаря, предварително! :peace:
Карам CLIMBER :)
Аватар
mtbfan1

Рейтинг: 1097

Re: Гуми Schwalbe

Мнениеот Bace_kz » Пон Фев 18, 2013 11:17 am

И двете гуми не са подходящи за спускане, защото нямат подсилка на бордовете. Ноби никът е направен от по-мек материал, който има по-добро сцепление,но се износва бързо, а смарт самът е с по-твърда смес и следователно се държи по зле надолу, но пък се износва по-бавно. Прецени сам, кое е по-важно за теб.
Аватар
Bace_kz

Рейтинг: 1511

Мнениеот dorbitan » Чет Фев 21, 2013 8:59 pm

Определено и двете гуми не са за фрийрайд, а по-скоро за ХС. Ако се ползва за градско каране както си писал също ти препоръчвам Смарт Сам-а. Доста бърза гума е с тоя застъпващ се грайфер в средната линия.
dorbitan

Рейтинг: 1190

Мнениеот AiR » Съб Фев 23, 2013 2:18 am

И двете гуми не стават. Smart Sam е с изключително тънък борд И също толкова нисък борд. Nobby Nic е по-малкото зло, но потърси други гуми.
Аватар
AiR

Рейтинг: 1315

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд