kras4eto написа:Мерси за отговорите,за момента съм решил да си взема Nuke Proof Electron http://www.industrial-bg.com/bg/product ... gory_id=22
не са лекички колкото исках, но поне знам,че няма да имам проблеми,чувал съм много добри отзиви за тях.
Като тегло са окей, даже са перфекстни и може би за въртене са идеални, но започне ли терена да става малко по груб и веднага този модел минава в графата "мъкааа". Пиновете както казва един приятел са малко, но за сметка на това са къси, средната част през която минава оста е дебела и когато стъпиш на педала се почувствах както едно време си карах изтърбущените педали на Балканчето, все едно го карах само на оста на педала обувката ти едвам допира пиновете отпред и отзад и за едно пускане от Голи връх до Бай-кръстьо, където даже не е толкова грубо, вече ги бях изтървал поне 10-15 пъти имах ебаси ранта на пищяла от пиновете им(не стига че са къси и редки ами са и достатъчно да ти свалят половината кожа). Въобще това са педали който по мо мнение са за XC или ако си шлаеш с колелото.
exiteyes написа:Имаше едно точно ясно изразено мнение за пластмасовите Elektron-и. Ето го и него:Като тегло са окей, даже са перфекстни и може би за въртене са идеални, но започне ли терена да става малко по груб и веднага този модел минава в графата "мъкааа". Пиновете както казва един приятел са малко, но за сметка на това са къси, средната част през която минава оста е дебела и когато стъпиш на педала се почувствах както едно време си карах изтърбущените педали на Балканчето, все едно го карах само на оста на педала обувката ти едвам допира пиновете отпред и отзад и за едно пускане от Голи връх до Бай-кръстьо, където даже не е толкова грубо, вече ги бях изтървал поне 10-15 пъти имах ебаси ранта на пищяла от пиновете им(не стига че са къси и редки ами са и достатъчно да ти свалят половината кожа). Въобще това са педали който по мо мнение са за XC или ако си шлаеш с колелото.
По отношение за предложенията, които са дали другите. Раздела е за спускане и педали с размер 50х50 няма да бъдат особено удобни.
ninjea написа:двама приятели имаха такива nukeproof electron педали. И двамата си ги смениха със други след първото спускане, буквално след първото.
andycu написа: Все пак зависи и от какъв размер са ти обувките, с които караш, каква подметка имаш.

microlab написа:Един приятел кара такива, няма да останеш разочарован, той ги кара фр/дх... така че прави си сметка, пък и не са толкова скъпи (80лв) и са 338 грама...пластмасови са, но са яки като бик...http://www.industrial-bg.com/bg/product ... gory_id=22 та ето ги и педалите, НЮКПРУУФ
Capoeira написа:Специално мойте FireEYE имаха супер гадно осещане заради факта че пластмасата около оста е по висока от самите пинове. След като смених пиновете с по високи всичко се коригира но на един корен на Боровец починаха, закачих педала на корена и в следващия момента карах с половин педал. Т.е пластмасата им не е досатъчно здрава за да се ползва за нещо сериозно.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта