Shimano Sora или Sram SX4

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Shimano Sora или Sram SX4

Мнениеот wolverine24 » Чет Мар 07, 2013 7:19 pm

Здравейте, извинявам се предварително ако съм сложил темата не на точното място но след като се спускам и съм чувал че тези 2 обтегача стават за тази работа реших да пусна темата тук. Въпросът ми е, кой обтегач е по добър аз лично карам със SX4 но сега обмислям да го сменя със Sora. Рамката ми е твърдак (мисля че е хубаво да го знаете)
Ако сте по-запознати със Сората, ще се радвам ако ми кажете повече за нея като работа и дали е здрава.
Аватар
wolverine24

Рейтинг: 1202

Re: Shimano Sora или Sram SX4

Мнениеот MaRRty. » Сря Мар 13, 2013 6:15 pm

Познавам 1-2ма които са с твърдаци и с дерайльор сора и нямат никакви оплаквания, много са доволни, но ако минеш на шимано ще трябва да смениш и командата, защото срам е със съотношение 1:1, а пък шиманото е 2:1 ! Това е което мога да кажа.. :beer:
- Не е важно какво колело караш, важно е как го караш!
- Карай по мен, ако вдигаш 300km/h!
Аватар
MaRRty.

Рейтинг: 1113

Re: Shimano Sora или Sram SX4

Мнениеот microlab » Пон Мар 18, 2013 2:55 pm

Така, сората е шосеен обтегач, но много хора карат пътеки дори и DH с такъв... та карал съм срам SX4, карал съм и сора, да ти кажа по-добре сората, но тя е малко по-скъпа, но ти като си със срам компоненти не знам дали няма да ти излезе 2 пъти по-скъпо само да смениш другите работи без сората... но ти си решаваш :)
Bike riding is not only about riding, it has principles, its about everything we live for.
Аватар
microlab

Рейтинг: 1144

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд