SPECIALIZED DEMO vs IRON HORSE SUNDAY vs GIANT GLORY 08 FR

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

SPECIALIZED DEMO vs IRON HORSE SUNDAY vs GIANT GLORY 08 FR

Мнениеот downhil_fr » Нед Апр 07, 2013 4:14 pm

Здравейте колеги,чудя ся коя от 3-те рамки е най-добра за Дх.Ще се кара с Boxxer.Тежа 65кг.
Моля споделете вашите виждания върху тях.Интересуват ме мненията само върху рамките.
На мен на много ми допада Железния кон :D
downhil_fr

Рейтинг: 1200

Re: SPECIALIZED DEMO vs IRON HORSE SUNDAY vs GIANT GLORY 08 FR

Мнениеот Night-Power » Нед Апр 07, 2013 5:14 pm

За какво демо става на въпрос ? Отностно другите 2 рамки на мен лично доста повече ми допада съндея най-вече заради по-добрата геометрия от глорито , от към окачване и двете рамки са супер и от към здравина също :)
Аватар
Night-Power

Рейтинг: 1136

Мнениеот asench » Пон Апр 08, 2013 7:37 am

Веднага избирам Съндея, заради окачването. Друга рамка не ме е впечатлявала толкова, а съм карал сума ти рамки вече. От към геометрия има какво да се желае, но това се поправя с чашки или с малко по-къс шок. Не е много лека, но и другите две не са по-леки. :)
Аватар
asench

Рейтинг: 1332

Мнениеот PRobably » Вто Апр 09, 2013 8:36 pm

Giant glory Fr,т'ва FR в името не ти ли говори нещо ? :D
Остана демо вс. Съндей.Според мен трябва да се слушаш в съвета на asench.Аз все още си твърдя,че въпреки остарелия си дизайн Съндей-а е най-добрата рамка като цена/качество,да не говорим,че 90 % от новите рамки за по 2-3к.все още не могат да се сравнят с нея...Да малко и е голям челния,но това е така щото днешните псевдо рейсъри си мислят,че като сложат чашки -4 и го докарат до 59 челен са големи тигри. :rofl:
Челния ъгъл на съндей-а е 65 градуса,аз докато карах Съндей,ми се искаше да е съвсем леко по-малък.Едни чашки -1,5 и проблема е решен.Лично за мен ъгъл по-малък от 63 градуса вече си е само за позата...
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд