Добре спирам със излишните теми . Първо щях да си взимам Драг но си промених решението защо ми е прекалено малко 14,5badlamzor написа::offtopic: Tи накрая ще решиш ли какво искаш първо питаш за РАМ, след това за ДРАГ,Хвани по прочети малко из форума пише си всичко рамки-инчове-на колко см отговарят и стига си пускал нова тема за щяло и нещяло
,и за да не съм пълно офф рамка 16инча съответства на 150-165см, а 18инча съответства на 160-175см
и се насочих към нещо по-голямо 16 инча и 18 инча ,но съм чувал че за ДХ И ФР рамката трябва да е по-малко и затова написах темата ... Благодаря ти ,спирам да пиша теми .Да много пъти съм карал вчера дори пак но въобще не ми е удобна и вече не знам какво да правя ...kobso1245 написа:Ц1-цата 14.5 инча и НТ1 16 инча имат почти еднакво дълга(1мм разлика) горна тръба. Ако случаайно си пробвал Ц1-ца в този размер и ти е добре като дължина би трябвало 16 инча НТ1 да ти е добре, особено щом смяташ да се суркаш надолу(НТ1 и downhill/freeride???).
Все пак поне според мен всичко опира до това как се чувстваш, като се качиш на рамката.
да но аз ще карам ДХ/ФР но наистина 18-ка ще ми е по-добреrock написа:За твоя ръст твърдо 18-ка. 16 е малко и е до 1.65 ръст.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта