ВНИМАНИЕ!!! Сигурно ще пиша глупости, защото съм нов в областта.
Така, досега съм карал само обикновени колела и не съм се интересувал много от други. Попринцип имам мотор и с него скачам и т.н. От известно време обаче живея в София и много рядко си карам мотора, тъй като той не е тук, а аз вече рядко се прибирам. Та сега си търся колело, с което да чеша крастата из София и евентуално планините наоколо.
Не планирам да карам професионално, затова и не ми се дават супер много пари за колело. Готов съм да дам до 2000лв, може и малко отгоре ако е за нещо, което си заслужава. Гледах разни модели тук-там, но има прекалено много за да се запозная с всички и да избера правилното. Като цяло засега съм се спрял на Drag F6, обаче имам опасения, че ще се счупи бързо. Ходих до един магазин и там ми казаха да не скачам с него, което доста ме озадачи. Колело за 2000 лв и да не мога да скачам с него?!? Можело само малки скокове до 2-3 метра. Това какво трябва да значи? 2 метра отвесно или 2 метра дължина на полета обаче да не е много високо? Не знам дали ще скачам от 2 метра отвес де, ама не искам след 1 седмица колелото да се счупи щото съм намерил як скок и искам да го пробвам.
Та може ли да ме посъветвате какво колело да си взема? Може и втора употреба ако някой продава

Пак се извинявам за ламерския пост и благодаря на всеки, който помогне с нещо!