Помощ трябват ми съвети!?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Помощ трябват ми съвети!?

Мнениеот grigor_01 » Нед Мар 02, 2014 11:41 pm

Здравейте! В трудно положение съм и се чудя сега пък какво да правя!? Понеже бюджетът ми не е голям в момента се чудя дали да събирам пари за ново колело за спускане или да си купувам по качествени части?! Колелото в момента ми е cross enduro 2010 хвърлил съм много пари по него. :bigeyes: :idea: :peace: :peace: :confused: :confused: :beer: :beer: Ако темата не е на правилното място се извинявам!!! :dontknow: :dontknow: :bowdown: :banghead: :banghead: :banghead:
grigor_01

Рейтинг: 1160

Re: Помощ трябват ми съвети!?

Мнениеот KristiqnK » Пон Мар 03, 2014 9:28 am

Така и не каза какъв е бюджетът ти, но и така ще ти кажа, че няма никакъв смисъл да ъпгрейдваш това колело! То по- скоро е за разходка до близкия парк отколкото за спускане, даже изобщо не става за спускане. Продай го и си вземи една хубава твърда рамка, хубави компоненти.... :) Все пак кажи каква сума си отделил за ново колело? :beer:
"Ти виждаш нещата и питаш "Защо?". Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "Защо не?""
Джордж Бърнард Шоу
KristiqnK

Рейтинг: 1258

Мнениеот dhmaniak » Пон Мар 03, 2014 10:17 am

Може ли списък с частите ако ти се занимава? :agree:
който кара NS BITCH e супер готиния пич :D
dhmaniak

Рейтинг: 1086

Мнениеот grigor_01 » Пон Мар 03, 2014 10:59 am

KristiqnK написа:Така и не каза какъв е бюджетът ти, но и така ще ти кажа, че няма никакъв смисъл да ъпгрейдваш това колело! То по- скоро е за разходка до близкия парк отколкото за спускане, даже изобщо не става за спускане. Продай го и си вземи една хубава твърда рамка, хубави компоненти.... :) Все пак кажи каква сума си отделил за ново колело? :beer:

еми зависи.... сега съм събрал към 1000 лева но аз предпочитам да е някаква мекица даже и втора ръка да е. :beer: :beer:
grigor_01

Мнениеот grigor_01 » Пон Мар 03, 2014 11:04 am

dhmaniak написа:Може ли списък с частите ако ти се занимава? :agree:

еми ся купил съм нова вилка zoom 650 dh
предна хидравлика-shimano alivio
команди-shimano alivio
заден дерайльор-shimano alivio
задна шина-mad + спици и главина
курбели- не си спомням модела
и отделно гуми и такива по дребни глупости нямам много пари но колелото е зглобявано много внимателно
grigor_01

Мнениеот dhmaniak » Пон Мар 03, 2014 11:14 am

Ако само ще сменяш части, според мен на първо време трябва да си смениш рамката и вилката :agree: .Но може ли да си кажеш бюджета? :agree: :beer:
който кара NS BITCH e супер готиния пич :D
dhmaniak

Рейтинг: 1086

Мнениеот grigor_01 » Пон Мар 03, 2014 8:38 pm

dhmaniak написа:Ако само ще сменяш части, според мен на първо време трябва да си смениш рамката и вилката :agree: .Но може ли да си кажеш бюджета? :agree: :beer:

Да аз за това пуснах тази тема защото незная какво да правя и се чудя дали да копувам части или директно ново колело :dontknow: :dontknow: :dontknow: :confused: :confused: :erm: :eek3: , а бюджетът ми не е голям той е около 1000 лева но дори и колелото да е втора ръка нямам претенций :agree: :D :beer: :beer:
grigor_01

Мнениеот marto_bikeara » Пон Мар 03, 2014 8:54 pm

Много трудно можеш да намериш читава мекица за тея пари.По-добре огледай drag c1,dartmoor hornet,Ns bitch/core и евентуално 4130 на Рам. :beer:
marto_bikeara

Рейтинг: 1225

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд