Ozzie написа:не
KristiqnK написа:Щом е 200 мм- не!
Да бе да...
letqshtiqholandec написа:Хахахахахах , хухуухухухху , хехахаехаехеххехе .... вие замисляли ли сте се защо вилката има 2 корони ?![]()
![]()
Може да се реголира височината така че да се сложи на всяка рамка (освен на хикс...)
Просто лесно и бързо развиваш и двете корони (за боксер 2009 давам пример) и ги смъкваш на долу с няколко сантиметра. За тази вилка не е проблем но има няколко вилки които са изключение и не го позволяват...
letqshtiqholandec написа:Хахахахахах , хухуухухухху , хехахаехаехеххехе .... вие замисляли ли сте се защо вилката има 2 корони ?![]()
![]()
Може да се реголира височината така че да се сложи на всяка рамка (освен на хикс...)
Просто лесно и бързо развиваш и двете корони (за боксер 2009 давам пример) и ги смъкваш на долу с няколко сантиметра. За тази вилка не е проблем но има няколко вилки които са изключение и не го позволяват...
letqshtiqholandec написа:Не бе момче. Не ме разбра. Смъкваш я до толкова, че да не се удари гумата в рамката или ботушите в долната корона при максимално натискане. Не е трудно да се сметне това. Не можеш да прекалиш с смъкването... не си чак толкос прост... Btw работя в сервиз за колела, изпробвано е вече...
marianromanov написа::DНе виждам смисъл да дадеш 100 лв за рамка и тя да се счупи,вземи ги изкараи тия 100лв да видим дали ще викаш "Кво нали са 100лв"
kobso1245 написа:marianromanov написа::DНе виждам смисъл да дадеш 100 лв за рамка и тя да се счупи,вземи ги изкараи тия 100лв да видим дали ще викаш "Кво нали са 100лв"
Въпросът по-скоро е заслужава ли си да дадеш 100лв и да трепериш кога ще се спука или е по-добре да си вземеш малко по-скъпа рамка, която е предназначена за стила, в който ще я караш?
marianromanov написа:И пак няма смисъл да дадеш 100лв за 1/2 месеца каране по-добре събери пари и си вземи нещо хубаво.100% ако вземеш Climber след всяко спускане ще гледаш данеби да е спукана някъде
Помеждудругото трябва ми да я ползвам 1-2 месеца тая рамка после минавам на мекица.
KristiqnK написа:Помеждудругото трябва ми да я ползвам 1-2 месеца тая рамка после минавам на мекица.
Според мен, купи си сега вилка и я пази не я слагай на сегашната ти рамка, ако след месец, два си купиш хубава мека рамка няма смисъл да сменяш вилката, карай със старата вилка и като купиш рамката слагаш новата вилка и си готов!Каква мислиш да е новата рамка?
msniki написа:KristiqnK написа:Щом е 200 мм- не!
Да бе да...
Всичко от 160 мм ход нагоре няма да издържи !
A2C(височина на вилката от оста до короната)
Ето малко А2C данни : В скобите е хода на дадената вилка, другото е A2C
09-10 Boxxers(203): 565mm -
09-10 Totem(180 mm): 565mm
Domain (160): 545mm
Domain (180): 565mm
888 (203 mm): 567mm
66- (180mm): 564mm
След извадените данни е ясно че 180 мм еднокоронна= 203 мм двукоронна.
Така че нищо повече от 160 мм вилка за твърдак климбер или не.
Естествено ако не ти се рискува рамката.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта