И също искам да ви питам ако си я взема тази рамка дали ще е проблем да я карам с заден шок 170мм вместо 222мм ?
Благодаря предварително

Demolition написа:Здравейте , искам да ви попитам дали си заслужава или не ? Рамка kona stinky за 250лв. или да търся друга и също ако някой от тук в форума предлага такава рамка за по-малко пари .
И също искам да ви питам ако си я взема тази рамка дали ще е проблем да я карам с заден шок 170мм вместо 222мм ?
Благодаря предварително
Demolition написа:Зная но ако я карам временно така ? Докато си купя по голям шок 222мм ? Дали ще е стане нещо ?
Demolition написа:Аха благодаря за бързите отговориСамо да те питам ако може какъв е стерженът на тази вилка rock shox Boxxer Wc 2002 дали е 1.5 или нормалния Over size ?
Demolition написа:А , челото на рамката какъв размер е ?
Demolition написа:Мисля да бъде това вилката за момента само искам да те питам дали има настройки на рибаунда врътки отгоре и такива неща защото тази която съм си харесал няма ! А за 260 лв ми се струва добре !?
Demolition написа:Аз за момента мога да дам максимум 300лв а искам да ми е двукоронна вилката и харесвам боксер много и ... ако можеш да ми предложиш някоя вилка до 300лв ?
Demolition написа:Реших вече ще взема този боксьор ВРЕМЕННО ! Докато събера пари за някой 2007-2009 ! Може ли да ми кажеш колко ход е ?
Demolition написа:Здравейте, искам да ви попитам тази рамка с какво чело е ram freeride 2007 ? и до колко ход на вилката носи .
Demolition написа:Да но коната изчезна аз докато се чудих ... И сега ме е яд
Demolition написа:Аааа стержена на вилка rock shox boxxer 2009 какъв е ? 1.5 или 1.1 /8
Demolition написа:А да те питам дали може да се сложат лепенки от 2012 серия ? Тия по стеншъните ! Или те не са лепенки ?!![]()
Demolition написа:Ех , а ако му сложа лепенки ще пречат ли на работата
Demolition написа:Сега искам да те питам 20 ос какви пари е горе-долу защото аз търся но намирам само над 150 лв без капла ! Ако продаваш ти или някой колега от форума да пише тук !![]()
![]()
P.S. Ники сега ме обиди !![]()
![]()
Demolition написа:Говоря ти главина 20ска ! С капла .![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта