Избор на твърда рамка за спускане?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на твърда рамка за спускане?

Мнениеот krisko_pinkbike » Съб Ное 15, 2014 12:08 am

Здравейте колеги, огледах и другите теми, но не можах да открия отговора на моя въпрос.. Е имам голямото колебание каква рамка да си избера колебая се между нова рамка ц1 или Cannondale chase или някой дартмоор. Решението ми за смяна рамка е, че имам ц1 ТЕ с вилка 100мм и я сцепих с 4 пукнатини под челото :crazy: . Относно рамките, които изредих е , че ако си взема пак временно рамка ц1 тя ще бъде нова с курбели деоре и разбира се някакви скъпи чашки(всичко сметнах 380лв), а рамката cannondale chase е 2ра ръка с чашки и средно и курбели някакви truvativ(280лв). Парите, който бих отделил не са много, но все пак ми трябва временно иначе лимита е 380-400 лв. Бих се радвал да ми предложите и някой други рамки не е задължително да бъдат с курбели или чашки :D Благодаря Ви все пак ааа и моля Ви знам колко сте критични към рамките ц1 и моля Ви не хейтвайте :)
Карането на колело не е нещо, с което просто се занимаваме ... А начинът по който изразяваме себе си!
Аватар
krisko_pinkbike

Рейтинг: 1152

Re: Избор на твърда рамка за спускане?

Мнениеот iFkata » Съб Ное 15, 2014 12:34 pm

Какво имаш предвид под временно? Преди да вземеш мека рамка или? Щом си сцепил c1 и то с 4 пукнатини защо трябва да взимаш пак c1? Предложението ми е Hornet , но с чашките ще надвиши бюджета. за Chase-а не знам. Ако ти се занимава има 2 Surge-a в pinkbike, но там вече трябва да намериш човек, който да ти я внесе или сам. Тук има 1-2, които се занимават с това. Аз карам Hornet, но от 2012 със 160мм и съм тежичък и съм нямал проблеми.
Аватар
iFkata

Рейтинг: 1229

Мнениеот krisko_pinkbike » Съб Ное 15, 2014 6:50 pm

Ами да под временно преди да взема мекица или да продължа да правя колелото боен твърдак. Този хорнет малко надвишава бюджета, но намерих оферта от едно момче dartmoor phantom 2011-2012 не съм много сигурен, но е този дармоор, който не е с конусовидното чело. Някакви мнения за тази рамка? :beer:
Карането на колело не е нещо, с което просто се занимаваме ... А начинът по който изразяваме себе си!
Аватар
krisko_pinkbike

Мнениеот wolverine2 » Съб Ное 15, 2014 9:16 pm

Колега, Фантома е една много добра инвестиция, от личен опит го знам.
Карал съм много време с такъв и никога не съм имал проблеми, уникално удобен е за спускане.
Ако имаш възможност го вземи да ти е мирна главата! :beer: :beer: Ако имаш още въпроси пиши ми на лично.
Аватар
wolverine2

Рейтинг: 1205

Мнениеот iFkata » Съб Ное 15, 2014 10:02 pm

По-добре пишете тук, темата може да е полезна и за други.
Аватар
iFkata

Рейтинг: 1229

Мнениеот krisko_pinkbike » Нед Ное 16, 2014 12:46 am

Да определено се насочих към фантома. Благодаря ви за мненията :))) Пс знаете ли колко голяма гума мога да сложа на фантома може ли да влезне 2.4?
Аватар
krisko_pinkbike

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд