Mongoose

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Mongoose

Мнениеот STEFFTREK » Сря Дек 03, 2014 6:28 pm

Здравейте! Харесах си рамката mongoose fireball и искам да ви попитам какво мислите за нея? Става ли за спускане с повече дропове,фриирайд? Икаква вилка ще пасне? Ако някой от вас е карал тази рамка да си изкаже мнението. Благодаря за вниманието! :)
STEFFTREK

Рейтинг: 1200

Re: Mongoose

Мнениеот Black SyM Bellamy » Сря Дек 03, 2014 8:02 pm

НЕ СТАВА ЗА DOWNHILL поне прочети за какъв стил каране е произведена рамката :banghead: :praying:
Аватар
Black SyM Bellamy

Рейтинг: 1100

Мнениеот 9teen8t9 » Чет Дек 04, 2014 1:05 am

Попринцип е прав, че не е подходяща.
Но понеже тук е български форум, типично по български тази информация е поднесена по най-грубият и най-нетактичен начин. От целият му пост 10% е носител на отговора, на въпроса който питаш, и всичко останало е Его с което да затвърди повечето си познания над теб, също така да те деморализира и обезсърчи да отворяш нови теми с нови въпроси.

Затова и този форум умира. Човек задава въпрос, и вместо да получи отговор му казват че е тъп и да чете повече от интернет.
Нали за това е този форум, за да ни спести четене. Ако всички бяхме прочели всичко, нямаше да питаме въпроси...
Аватар
9teen8t9

Рейтинг: 1158

Мнениеот Black SyM Bellamy » Чет Дек 04, 2014 6:37 pm

Прав си колега ама да погледнем от ето тази страна :agree: ясно ми е че момчето е начинаещо но какъвто и да си когато си си харесал една рамка трябва да погледнеш за какъв стил каране е произведена и тогава да пита тук,да груб съм и ще си защитя мнението,100% има над 10 теми в които е писано точно това което му трябва.Просто във този форум има супер много информация свързана със въпроса му ;) Пък и той просто е написал "еди коя си рамка става ли за еди кой си стил" голяма роля играят и частите с които ще се сглоби тази рамка :) Не е ли така ?
Аватар
Black SyM Bellamy

Мнениеот STEFFTREK » Пет Дек 05, 2014 6:53 pm

Съжалявам,че не съм професионалист! Просто видях рамката и я харесах знам че е за дърт обаче съм виждал и други подобни рамки ,които стават за даунхил, затова попитах! Блогодаря за подкрепата и ще се радвам да ми предложите други Hardtail рамки които стават за ДХ и ФР! :)
STEFFTREK

Мнениеот Black SyM Bellamy » Пет Дек 05, 2014 8:18 pm

Не е проблем че пускаш темата,но ето че ти сам знаеш че рамката не е за това което искаш,ДА ние българите юркаме какви ли не рамки защото просто нямаме материални средства.Тази която си предложил не става (ЛИЧНО мнение ) еми ето ти рамки които ще издаржът известно време а може и много повече от колкото очакваме.
- dartmoor-HORNET/PHANTON
-SCOTT-YZ Версията
-diamondback-Dirt assault
Според мен тези ще ти бъдат добър учител в твоя стил,НО ДО ВРЕМЕ
:beer:
Ако има нещо което те интересува относно тези рамки драскай тук ;)
Аватар
Black SyM Bellamy

Мнениеот STEFFTREK » Съб Дек 06, 2014 11:55 pm

БЛАГОДАРЯ!! :)
STEFFTREK

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд